Zobacz pełną wersję : Trzeciak vs Mucha
(L)egionik
23-10-09, 16:46
Mirosław Trzeciak: "Jesteśmy w trakcie rozmów z Janem Muchą. Różnice finansowe są naprawdę niewielkie i sądzę, że jeszcze w tym roku je zakończymy"
Jan Mucha: "Nic pozytywnego w sprawie mojego kontraktu się nie wydarzyło. Myślę, że w tej chwili to niemożliwe, żebym dogadał się z Legią. Nasze stanowiska są bardzo oddalone".
Zgadnijcie, który mówi prawdę.
Przeciez to pisalem juz daaawno temu.
Oczywiscie z Mucha nie podpisza, a Trzeciak powie jak zwykle to samo "zlozylismy Jano kapitalna, nieziemska oferte. Niestety nie udalo sie bla bla bla." Taki standart Trzeciaka i tego ubarwiania wszystkiego jak to on nie robi błedów.
Przeciez to pisalem juz daaawno temu.
Oczywiscie z Mucha nie podpisza, a Trzeciak powie jak zwykle to samo "zlozylismy Jano kapitalna, nieziemska oferte. Niestety nie udalo sie bla bla bla." Taki standart Trzeciaka i tego ubarwiania wszystkiego jak to on nie robi błedów.
Z tego co mnie wiadomo na Muchę są naciski ze strony selekcjonera reprezentacji Słowacji aby poszukał sobie klubu w lepszej lidze. Dla mnie to całkiem zrozumiałe. A Trzeciak? A Trzeciak przedstawia stanowisko klubu. Nic więcej. Co ma powiedzieć? Że Mucha ma wolną rękę w szukaniu sobie klubu?