Zobacz pełną wersję : Piast - Legia
:cool::cool::cool:
jest zajebiscie ! :D
Daleki bylbym od tlumaczenia wszystkiego stanem boiska, ale jakim cudem takie kartofliska przechodzą proces licencyjny?? Szalachowi np w jednej z ostatnich akcji pilka sie dziwnie odbila przed strzalem skutkiem czego strzelil w okolice choragiewki...
ps. Urban, miej honor, odejdź!
Nie jest źle, nadal mamy najmniej straconych bramek. ;)
A na poważnie. Meczu nie widziałem, ale to chyba nie ma znaczenia. W obecnej sytuacji Panie trenerze - miej Pan honor i odejdź. Nie czekaj do końca rundy bo może być tylko gorzej!
Na najbliższy mecz koniecznie trzeba zabrać białe chusteczki...
Musieli wyrównac :(
No coż...tym razem nie udało się przegrać.
Totalna zenada.
Dobrze ze z Gliwic do Warszawy jest troche dalej niż z Białegostoku i chyba dziś już nie będą mieli okazji pojsc w miasto.
Białe chusteczki to jak dla mnie powinny wejsc w zycie pol roku temu.
On nie ma hunoru, co pokazuje jego doskonałe samopoczucie w wywiadach przed meczami.
(L)egionik
17-10-09, 18:51
Musieli wyrównac :(
No coż...tym razem nie udało się przegrać.
Totalna zenada.
Dobrze ze z Gliwic do Warszawy jest troche dalej niż z Białegostoku i chyba dziś już nie będą mieli okazji pojsc w miasto.
Białe chusteczki to jak dla mnie powinny wejsc w zycie pol roku temu.
On nie ma hunoru, co pokazuje jego doskonałe samopoczucie w wywiadach przed meczami.
Po meczu samopoczucie też ma wspaniałe cytat: Można powiedzieć, że graliśmy dość dobrze.
No a to już majstersztyk: Wyrównaliśmy i byłem przekonany, że uda się wcisnąć drugą bramkę. Nie udało się. Nie ma się, z czego cieszyć, bo dla nas sukcesem jest pierwsze miejsce. Uważam, że straciliśmy dwa punkty, bo chcieliśmy uzyskać trzy i skrócić dystans do Wisły...Jak dla mnie bomba
Można powiedzieć, że graliśmy dość dobrze.
Albo facet jest idiotą albo takiego udaje.
Moze i Uraban nie jest zlym trenerem ale napewno jego czas w Legii minal juz pare miesiecy temu.
Dzisiaj zero gry jako zespol,kolejna bramka wynikajaca z indywidualnych umiejetnosci,tym razem Iwanskiego.Troche by mu zeszla i by sie skoczylo 1:0 w plecy.
(L)egionik
18-10-09, 06:54
Albo facet jest idiotą albo takiego udaje.
Jak zwykle trafny cytat na weszło:
Legia Warszawa w takim tempie goni Wisłę, że krakowianie - tak dla równych szans - powinni chyba dać temu rywalowi z dziesięć kolejek fory. Dziś zespół Jana Urbana tylko zremisował z Piastem Gliwice, a trener z Łazienkowskiej stwierdził: - Murawa była zbyt grząska... Cóż, ewidentnie Legia jest klubem za dobrym na polską ekstraklasę. Oni pasują do Anglii - tam, gdzie są lepsze piłki, lepsze murawy i kibice, którzy się rzadziej obrażają. Zmuszanie ich do gry w naszej siermiężnej lidze to jak kazanie Andrei Boccelliemu śpiewać na Dworcu Centralnym w Warszawie.
Najważniejsze ze mamy 1 punkt a mogło być 0 :D
Tak się czasami zastanawiam kiedy ktoś w tym klubie zmądrzeje....
przynajmniej pod względem sportowym.
I nic się nie zmienia...
http://i38.tinypic.com/2retxck.jpg
I nic się nie zmienia...
http://i38.tinypic.com/2retxck.jpg
Klasyk i oldskul totalny, zajebiste czasy.
Brakuje takich czasów na trybunach, transparentow o podobnych tresciach.
Pytanie czy komus w tym klubie zalezy na sukcesach sportowych ?
W klubie juz dawno "przestała ich piłka interesowac"...
I nic się nie zmienia...
Tyle, że ja mam wrażenie, że teraz to trochę inaczej wygląda. Jakoś taka dziwna prawidłowość jest w tym klubie, że jak piłkarz przychodzi przygotowywany gdzieś indziej to nie ma problemów z graniem (vide Astiz po powrocie z Pampeluny - grał jak młody bóg) a później jak wpadnie w ręce naszej ekipy trenerskiej to mu to granie przechodzi.
absolutnie zgadzam się z Mixelem.
To w jaki sposób zniszczono Iwańskiego oraz Astiza dobitnie to pokazuje.
takich przykładów jest więcej - choćby Radovic
jedynymi zawodnikami, którzy podnoszą u nas swoje umiejętności to bramkarze, ale wszyscy wiemy dlaczego
jedynymi zawodnikami, którzy podnoszą u nas swoje umiejętności to bramkarze, ale wszyscy wiemy dlaczego
Po prostu nimi zajmuje się fachowiec światowej klasy :) przydało by się żeby kto podobnej klasy zajmował się piłkarzami z pola...
pytanie tylko kto?...
Na szczęście Osei do nas nie trafił bo pewnie nie byłby teraz Mistrzem świata U20:D
ostatnio to chyba za Okuki byla u nas odwrotna tendencja,ze ktos zaczynal grac lepiej niz przed przyjsciem do Legii
Osobiście, nie jestem w stanie oglądać "gry" Gizy. Smoliński przynajmniej ma siłę (i odwagę) oddać strzał spoza pola karnego. Reasumując: obecna gra Legii, to żenada. Nawet Szałach partoli piłkę za piłką. :(
absolutnie zgadzam się z Mixelem.
To w jaki sposób zniszczono Iwańskiego oraz Astiza dobitnie to pokazuje.
Z podstawowym stwierdzeniem nie sposób się nie zgodzić, pytanie czy przyczyną jest sztab trenerski? jak dla mnie to bylejakość i "luzik" kolegów z drużyny. Jeśli wszędzie wokół siebie widzisz opierdalaczy to ile ci się będzie chciało zasuwać za siebie i innych. A jeszcze jak będziesz odstawał to podpadniesz innym i piłki nie powąchasz. Akurat za obniżenie poziomu winą obarczałbym bardziej przeciętniaków grających w Legii po prostu jest ich za dużo i mają za silny wpływ. Trener teoretycznie mógłby to zmienić, ale chyba klasy Fergussona.