PDA

Zobacz pełną wersję : zasady wyjazdu do Poznania :)

mort
15-04-11, 09:27
Pozwole sobie założyć i tu:

1) tzw. "timing" :D

http://zyleta.info/?p=2110

2) zasady w uproszczeniu copyright by mort ;)

poszczególne składy w pociągach będą miały kartki z numerami biletów, które wchodzą do danego składu.

To samo na powrocie, kolejnośc odjazdów bedzie odwrotna niż w przypadku drogi do Poznania (dla ciężej myślących - pociąg pierwszy odjedzie jako drugi, a dla najciężej myślących: pociąg drugi odjedzie jako pierwszy).

ZACHOWAJCIE BILETY, będziemy je sprawdzać na powrocie przy wsiadaniu!!!!

Nie próbujcie numerów, że "moje ziomki są w tym składzie, ja też chcę" - nikt się nie będzie z Wami pierd.olił, nie wsiadacie w ogóle i tyle, koniec wycieczki.

Do ogarnięcia są dwa pociagi i ponad dwa tysiące ludzi więc indywidualne wnioski/prośby/skargi/żale gdyby miały być rozpatrywane zajęłyby miesiąc. Siadacie gdzie macie bilety, koniec, kropka.

Poza tym do wszystkich sprytnych inaczej - liczcie się z poważnymi konsekwencjami debilnych zachowań. Ci którzy jechali do Bydgoszczy wiedzą co mam na myśli. Zerwiesz hamulec? Proszę bardzo ale miejsce, w którym postanowiłeś to zrobić będzie Twoją stacją docelową - i w sumie najmniejszą konsekwencją tego zachowania.

Parafrazując klasyka (myślę,że sie nie obrazi :D ) : "widzisz,że koledze odp.ierdala? zajeb mu w łeb!"

Kijek
15-04-11, 11:09
...

Nasuwa mi się kilka pytań ale chyba lepiej nie denerwować Morta :D

mort
15-04-11, 13:16
lepiej nie :D

mam dość, kreatywność w zadawaniu pytań wśród legijnego kibolstwa zdecydowanie mnie przerosła :D

vicio
15-04-11, 16:50
To ja mam prośbę. ;)

Jak będzie okazja w czasie meczu, to pomachajcie ładnie naszemu forumowemu stolikowi w Sportbarze Ł3. My na pewno będziemy do Was machać :D

mort
17-04-11, 09:56
To ja mam prośbę. ;)

Jak będzie okazja w czasie meczu, to pomachajcie ładnie naszemu forumowemu stolikowi w Sportbarze Ł3. My na pewno będziemy do Was machać :D

pomachałem :)

nie wiem czy Kijaszek machał bo na sektorze nie stał w moich okolicach :D

Kijek
17-04-11, 11:44

Ja nie machałem bo przeklinałem, ktoś musiał ;) :D
Stałem chyba niedaleko mimo wszystko.
____

prywata:
1. sprawdź czy jeszcze ostała się jakaś "L" jak tak to byś załatwił to bym podjechał nawet do Ciebie do pracy.
2. słyszałem jak krzyczałeś z autobusu z tym od handlu pieczarkami.

Kijek
17-04-11, 13:38

Nie wiem jak Ty Marcin ale ja po historiach Wyborczej o słynnym już Litarowym cateringu liczyłem, że będę miał przyjemność wspomóc Poznańskiego "8w1" i jego konto płacąc za gięta z grilla. No i mega zawód. Hot dog - co to kurwa ma być ?! :D

mort
17-04-11, 13:44
najlepsze jest to, że Litar NIGDY nie sprzedał w tej swojej firmie chocby jednej kiełbaski :D

po prostu nie miał ich w ofercie :D

ot, rzetelnośc gazietki :D

vicio
17-04-11, 14:05
No to wszystko pięknie, Panowie! :)
Oprócz wyniku i tej kiełbasy :(

mort
17-04-11, 14:18
no z tą kiełbasą to wyborcza nakłamała i sporo nieświadomych ludzi ostrzyło sobie zęby na kibolską kiełbę od Litara :D

http://legionisci.com/galeria/1437

:D