PDA

Zobacz pełną wersję : Do Adminów

MrX
05-10-09, 12:17
Po pierwsze to wielkie gratulacje i podziękowania za reaktywowanie Najlepszego Forum Legijnego w sieci :):):):) Bardzo mi go brakowało....

Po drugie - mała uwaga praktyczna: ze strony legia.com.pl pod skrótem "forum" jest dalej ślepa strona dawnych parsifonów. Może wartoby podłączyć tam link do odnowionego formu? W ten sposób więcej dawnych uzytkowników będzie mogło tu trafić..

Pozdrawiam, M

Mermi
05-10-09, 12:21
Co ciekawe na lcp dali już parę tygodni temu newsa o nowym forum, a nie pomyśleli by uaktualnić linka :)

mardo
05-10-09, 12:36
Po pierwsze to wielkie gratulacje i podziękowania za reaktywowanie Najlepszego Forum Legijnego w sieci :):):):) Bardzo mi go brakowało....

Po drugie - mała uwaga praktyczna: ze strony legia.com.pl pod skrótem "forum" jest dalej ślepa strona dawnych parsifonów. Może wartoby podłączyć tam link do odnowionego formu? W ten sposób więcej dawnych uzytkowników będzie mogło tu trafić..

Pozdrawiam, M

Oczywiście wszystko będzie poprawione i mam nadzieję, że już niedługo prawidłowe linkowanie powróci.
Jest to uzależnione od pewnych spraw, na które nie mamy (admini tego forum) wpływu.
Odpowiednie osoby na LCP zajmują się tą sprawą.

piter
02-11-09, 22:42
Hehe lcp powstało dzieki naszemu forum a teraz jakos widze ze nie jest im z nami po drodze :/

MrX
03-11-09, 15:51
Oczywiście wszystko będzie poprawione i mam nadzieję, że już niedługo prawidłowe linkowanie powróci.
Jest to uzależnione od pewnych spraw, na które nie mamy (admini tego forum) wpływu.
Odpowiednie osoby na LCP zajmują się tą sprawą.

Witam ponownie,

Link do forum na LCP dalej nie działa......
O tyle kulawo że istniejący link prowadzi do nikąd :-(

Pzdr, M