Zobacz pełną wersję : Legia.com
http://legia.com/www/index.php?akt=10170
Lepsza od Legialive,nie wierze:confused:
Pitu, pitu... mogą odjąć moje "głosy poparcia" wynikające z chęci kupna biletu on-line. Troszke ich sie znajdzie bo dość często przerywało mi sesję. Tylko tak im statystyki mabijam bo newsów to ja nie czytam.
A poza tym to ile czasu im to zajęło? Kilka ładnych lat... ale tu to nie wiem czy to jest sukces czy porażka. :confused:
EDYTA-> Tak se teraz myślę że właściwie to to że oficjalka jest wysoko to jest sukces ale czas po jakim się tu pojawiła to już porażka. Z tego co pamiętam (mogę się mylić) to juz za czasów pierwszej kadencji naszego prezesa walczyliśmy (LL! też) o poprawę ww strony by była chociaż trochę aktualną. By newsy były newsami, by w ogóle one były. Zdaje się że nawet skład był nieaktualny. Pisaliśmy że to wstyd że klub nie przykłada do tego ręki., że strony nieoficjalne (tworzone przez entuzjastów) graficznie a co najważniejsze to merytorycznie są o niebo leprze niż oficjalka.
http://legia.com/www/index.php?akt=10170
Lepsza od Legialive,nie wierze:confused:
ja wiem czy lepsza? ten ranking mówi o najpopularniejszych serwisach
a co do merytorycznych aspektów oficjalnej strony - na pewno mają atut w postaci ekskluzywnych materiałów i informacji, jakie są nieosiągalne dla innych serwisów oraz nakładów finansowych - zawsze można by to było lepiej wykorzystać
mimo wszystko uważam, że nie ma się czego wstydzić i oficjalną uważam za bardzo dobry serwis
mój ranking częstotliwości odwiedzanych serwisów:
1) legia.com (głównie ze względu na materiały, których nie ma nigdzie indziej)
2) legia.com.pl
3) legialive.pl
na inne nie zaglądam
ja wiem czy lepsza? ten ranking mówi o najpopularniejszych serwisach
a co do merytorycznych aspektów oficjalnej strony - na pewno mają atut w postaci ekskluzywnych materiałów i informacji, jakie są nieosiągalne dla innych serwisów oraz nakładów finansowych - zawsze można by to było lepiej wykorzystać
mimo wszystko uważam, że nie ma się czego wstydzić i oficjalną uważam za bardzo dobry serwis
mój ranking częstotliwości odwiedzanych serwisów:
1) legia.com (głównie ze względu na materiały, których nie ma nigdzie indziej)
2) legia.com.pl
3) legialive.pl
na inne nie zaglądam
Polecam jeszcze legia.net ostatnio bardzo duża poprawa eLlllllka
jestem szczerze zdziwiony tym rankingiem
chociaż trzeba zauważyć,że zapewne ogromną rolę odgrywa śledzenie postępów na budowie nowego stadionu. Pod tym względem zdecydowanie się wybijają.
Polecam jeszcze legia.net ostatnio bardzo duża poprawa eLlllllka
tak, tylko jeżeli przeczytam już wszystko na legia.com, legia.com.pl i czasami na legialive.pl (mimo, że się nie zgadzam z wieloma poglądami to tutaj często jest inny punkt widzenia na pewne sprawy) to raczej już niczego nowego na legia.net nie znajdę
chociaż trzeba zauważyć,że zapewne ogromną rolę odgrywa śledzenie postępów na budowie nowego stadionu. Pod tym względem zdecydowanie się wybijają.
o to to. przypuszczam ze codzienna galeria z budowy + 4 kamerki baaaaaaaaaardzo nabijaja im liczniki
o to to. przypuszczam ze codzienna galeria z budowy + 4 kamerki baaaaaaaaaardzo nabijaja im liczniki
Z pewnością. Znajomy lechista jest bardziej na bieżąco z budową naszego stadionu niż ja. Twierdzi, że zagląda do fotogalerii codziennie.
A jak budowa się skończy ludzie będa juz przyzwyczajeni.
Zreszta powiem szczerze - layout legia.com bardzo mi się podoba.
Kibic przeciwnej druzyny lub gosc z forum ssc bedzie z przyzwyczajenia wchodzil na strone Legii Warszawa? :P