PDA

Zobacz pełną wersję : Legia.com

zenek
01-10-09, 12:28
http://legia.com/www/index.php?akt=10170

Lepsza od Legialive,nie wierze:confused:

Kamil
01-10-09, 12:41
Pitu, pitu... mogą odjąć moje "głosy poparcia" wynikające z chęci kupna biletu on-line. Troszke ich sie znajdzie bo dość często przerywało mi sesję. Tylko tak im statystyki mabijam bo newsów to ja nie czytam.
A poza tym to ile czasu im to zajęło? Kilka ładnych lat... ale tu to nie wiem czy to jest sukces czy porażka. :confused:

EDYTA-> Tak se teraz myślę że właściwie to to że oficjalka jest wysoko to jest sukces ale czas po jakim się tu pojawiła to już porażka. Z tego co pamiętam (mogę się mylić) to juz za czasów pierwszej kadencji naszego prezesa walczyliśmy (LL! też) o poprawę ww strony by była chociaż trochę aktualną. By newsy były newsami, by w ogóle one były. Zdaje się że nawet skład był nieaktualny. Pisaliśmy że to wstyd że klub nie przykłada do tego ręki., że strony nieoficjalne (tworzone przez entuzjastów) graficznie a co najważniejsze to merytorycznie są o niebo leprze niż oficjalka.

mardo
01-10-09, 15:16
http://legia.com/www/index.php?akt=10170

Lepsza od Legialive,nie wierze:confused:

ja wiem czy lepsza? ten ranking mówi o najpopularniejszych serwisach

a co do merytorycznych aspektów oficjalnej strony - na pewno mają atut w postaci ekskluzywnych materiałów i informacji, jakie są nieosiągalne dla innych serwisów oraz nakładów finansowych - zawsze można by to było lepiej wykorzystać

mimo wszystko uważam, że nie ma się czego wstydzić i oficjalną uważam za bardzo dobry serwis

mój ranking częstotliwości odwiedzanych serwisów:
1) legia.com (głównie ze względu na materiały, których nie ma nigdzie indziej)
2) legia.com.pl
3) legialive.pl
na inne nie zaglądam

zenek
01-10-09, 15:46
ja wiem czy lepsza? ten ranking mówi o najpopularniejszych serwisach

a co do merytorycznych aspektów oficjalnej strony - na pewno mają atut w postaci ekskluzywnych materiałów i informacji, jakie są nieosiągalne dla innych serwisów oraz nakładów finansowych - zawsze można by to było lepiej wykorzystać

mimo wszystko uważam, że nie ma się czego wstydzić i oficjalną uważam za bardzo dobry serwis

mój ranking częstotliwości odwiedzanych serwisów:
1) legia.com (głównie ze względu na materiały, których nie ma nigdzie indziej)
2) legia.com.pl
3) legialive.pl
na inne nie zaglądam

Polecam jeszcze legia.net ostatnio bardzo duża poprawa eLlllllka

mort
01-10-09, 19:30
jestem szczerze zdziwiony tym rankingiem

chociaż trzeba zauważyć,że zapewne ogromną rolę odgrywa śledzenie postępów na budowie nowego stadionu. Pod tym względem zdecydowanie się wybijają.

mardo
01-10-09, 21:18
Polecam jeszcze legia.net ostatnio bardzo duża poprawa eLlllllka

tak, tylko jeżeli przeczytam już wszystko na legia.com, legia.com.pl i czasami na legialive.pl (mimo, że się nie zgadzam z wieloma poglądami to tutaj często jest inny punkt widzenia na pewne sprawy) to raczej już niczego nowego na legia.net nie znajdę

crammer
02-10-09, 14:36
chociaż trzeba zauważyć,że zapewne ogromną rolę odgrywa śledzenie postępów na budowie nowego stadionu. Pod tym względem zdecydowanie się wybijają.

o to to. przypuszczam ze codzienna galeria z budowy + 4 kamerki baaaaaaaaaardzo nabijaja im liczniki

Bolek
02-10-09, 14:52
o to to. przypuszczam ze codzienna galeria z budowy + 4 kamerki baaaaaaaaaardzo nabijaja im liczniki

Z pewnością. Znajomy lechista jest bardziej na bieżąco z budową naszego stadionu niż ja. Twierdzi, że zagląda do fotogalerii codziennie.

nazgul
02-10-09, 18:09

A jak budowa się skończy ludzie będa juz przyzwyczajeni.

Zreszta powiem szczerze - layout legia.com bardzo mi się podoba.

crammer
02-10-09, 20:20
Kibic przeciwnej druzyny lub gosc z forum ssc bedzie z przyzwyczajenia wchodzil na strone Legii Warszawa? :P