Zobacz pełną wersję : Niech będzie pochwalony :-)
Te dziesięć znaków minimum to chyba przesada ...
przenoszenie postów działa :D
przenoszenie postów działa :D
Dzięki; przepraszam za nieświadome wprowadzenie bałaganu ;-)
Te dziesięć znaków minimum to chyba przesada ...
Ale o co chodzi? A przy okazji, jak się czujesz jako Junior? :D
Ale o co chodzi? A przy okazji, jak się czujesz jako Junior? :D
Cześć Mixel.
Chciałem wpisać no/text i wstawić pusty post, ale mnie obluzgało że post musi zawierać minimum 10 znaków.
Odpowiadając na drugie pytanie: nieswojo się czuję zarówno jako junior jak i member ;-)
I jeszcze jedno: Coś jest nie tak ze spelling checkerem/ podkreśla na czerwono bez ładu i składu.
Bądź zdrów
Cześć Mixel.
Chciałem wpisać no/text i wstawić pusty post, ale mnie obluzgało że post musi zawierać minimum 10 znaków.
Odpowiadając na drugie pytanie: nieswojo się czuję zarówno jako junior jak i member ;-)
I jeszcze jedno: Coś jest nie tak ze spelling checkerem/ podkreśla na czerwono bez ładu i składu.
Bądź zdrów
a, tak tak, z tymi krótkimi odpowiedziami to chyba trzeba zmienić, ale pod warunkiem, że nie będzie rywalizacji o ilość postów.
Spell checkera nie testowałem ale to chyba jest powiązane z przeglądarką a nie z Forum. U mnie pisze, że mogę sobie ściągnąć, czyli generalnie go nie mam.
a, tak tak, z tymi krótkimi odpowiedziami to chyba trzeba zmienić, ale pod warunkiem, że nie będzie rywalizacji o ilość postów.
Spell checkera nie testowałem ale to chyba jest powiązane z przeglądarką a nie z Forum. U mnie pisze, że mogę sobie ściągnąć, czyli generalnie go nie mam.
Widzę Szanowny Kompanie że nie tylko ja robię za Juniora ;)
Rzeczywiście spelling checker to przeglądarka; przesiadłem się na Firefoxa no i efekty mam jak widać.
Nie widzę głębszego sensu w nabijaniu liczby postów, ale to może być kwestia wzroku.