PDA

Zobacz pełną wersję : Niech będzie pochwalony :-)

Borracho
01-09-09, 22:45
Te dziesięć znaków minimum to chyba przesada ...

mardo
01-09-09, 22:53
przenoszenie postów działa :D

Borracho
02-09-09, 14:07
przenoszenie postów działa :D

Dzięki; przepraszam za nieświadome wprowadzenie bałaganu ;-)

Mixel
02-09-09, 20:29
Te dziesięć znaków minimum to chyba przesada ...

Ale o co chodzi? A przy okazji, jak się czujesz jako Junior? :D

Borracho
02-09-09, 21:25
Ale o co chodzi? A przy okazji, jak się czujesz jako Junior? :D

Cześć Mixel.

Chciałem wpisać no/text i wstawić pusty post, ale mnie obluzgało że post musi zawierać minimum 10 znaków.

Odpowiadając na drugie pytanie: nieswojo się czuję zarówno jako junior jak i member ;-)

I jeszcze jedno: Coś jest nie tak ze spelling checkerem/ podkreśla na czerwono bez ładu i składu.

Bądź zdrów

Mixel
02-09-09, 22:59
Cześć Mixel.

Chciałem wpisać no/text i wstawić pusty post, ale mnie obluzgało że post musi zawierać minimum 10 znaków.

Odpowiadając na drugie pytanie: nieswojo się czuję zarówno jako junior jak i member ;-)

I jeszcze jedno: Coś jest nie tak ze spelling checkerem/ podkreśla na czerwono bez ładu i składu.

Bądź zdrów

a, tak tak, z tymi krótkimi odpowiedziami to chyba trzeba zmienić, ale pod warunkiem, że nie będzie rywalizacji o ilość postów.
Spell checkera nie testowałem ale to chyba jest powiązane z przeglądarką a nie z Forum. U mnie pisze, że mogę sobie ściągnąć, czyli generalnie go nie mam.

Borracho
02-09-09, 23:22
a, tak tak, z tymi krótkimi odpowiedziami to chyba trzeba zmienić, ale pod warunkiem, że nie będzie rywalizacji o ilość postów.
Spell checkera nie testowałem ale to chyba jest powiązane z przeglądarką a nie z Forum. U mnie pisze, że mogę sobie ściągnąć, czyli generalnie go nie mam.

Widzę Szanowny Kompanie że nie tylko ja robię za Juniora ;)

Rzeczywiście spelling checker to przeglądarka; przesiadłem się na Firefoxa no i efekty mam jak widać.

Nie widzę głębszego sensu w nabijaniu liczby postów, ale to może być kwestia wzroku.