Zobacz pełną wersję : Wizualizacja nowego stadionu
Widzieliście już?
http://www.youtube.com/watch?v=QlM7vSmTxow
Jak Wasze wrażenia?
IMHO z zewnątrz wygląda na mało nowoczesny stadion, kiepsko prezentuje się również ten chodnik od strony krytej oddzielony siatkami. Miszmasz z krzesełkami nie wygląda tak źle jak na tej wizualizacji z głosowania.
Wrażenie robi druga część wizualizacji, gdy zapalają się reflektory i pojawia doping :)
Co do braku właściwego herbu to myślę, że w rzeczywistości na pewno się pojawi.
Miszmasz z krzesełkami nie wygląda tak źle jak na tej wizualizacji z głosowania.
Naprawde uważasz, że nie wyglada tak źle?
Moim zdaniem wyglada tragicznie.
Powiedzmy, że wszystko inne ujdzie ale te krzesełka to nadal kompletna porazka. Naprawde to był taki problem ułozyc je jak Pan Bog przykazał? Tylko mi nie mow, że ludzie to woleli.
Zobaczymy jak się bedziecie/będziemy cieszyć jak zobaczymy nowe ceny biletów i karnetów.
Tzn. wiem dla 99% tutaj to rybka bo większość banany, finansowa elita, kumple Waltera, a reszta to widziała stadion na zywo z 5 lat temu.
dla mnie kosmos.
pamiętaj, że wygląd w pewnym sensie wymusila konieczność ochrony elewacji krytej - wiadomo, że nie będzie z zewnątrz wyglądał jak z XXX wieku
plus też za to - że jest stosunkowo naturalny i nie przytłacza.
plotek faktycznie jakiś nienajszczęśliwszy - ale puści się bluszcz i będzie gitarka
i superowo wyglądają ekrany i to centrum, prasowe.
bardzom entuzjastyczny - ale serio nie mogę się doczekać
Zobaczymy jak się bedziecie/będziemy cieszyć jak zobaczymy nowe ceny biletów i karnetów.
Tzn. wiem dla 99% tutaj to rybka bo większość banany, finansowa elita, kumple Waltera, a reszta to widziała stadion na zywo z 5 lat temu.
Jakie będą ceny - zobaczymy. Liczę na to, że przynajmniej za bramkami będą normalne.
Inna sprawa, że ceny ureguluje rynek. Jeśli ludzie są w stanie płacić i będzie komplet - więcej $ pojdzie dla klubu i mi to specjalnie nie przeszkadza. Oczywiście z zastrzeżeniem sektora dla młodzieży, seniorów i młyna :)
pzdr!
dla mnie kosmos.
pamiętaj, że wygląd w pewnym sensie wymusila konieczność ochrony elewacji krytej - wiadomo, że nie będzie z zewnątrz wyglądał jak z XXX wieku
plus też za to - że jest stosunkowo naturalny i nie przytłacza.
plotek faktycznie jakiś nienajszczęśliwszy - ale puści się bluszcz i będzie gitarka
i superowo wyglądają ekrany i to centrum, prasowe.
bardzom entuzjastyczny - ale serio nie mogę się doczekać
Ja się przeszedłem po wirtualce i mam jedno pytanie:
A GDZIE BĘDĄ KASY?
Zwróćcie uwagę - sa bramki z kołowrotkami i ani śladu budek biletowych. Coś, co wygląda na kasy jest na promenadzie, w narożnikach (a przynajmniej jednym: Północno-wschodnim. I tutaj zagwozdka: Skoro kasy są za kołowrotkami (tak się wydaje) to co będzie kontrolowane na kołowrotkach? Identyfikatory?
Jak to widzicie?
Ale pełna zgoda, że skoro sa takie gamonie, które sa w stanie płacic 100.000 za loze to jasne, niech placa nawet i 200.000
z Tym "wiecej kasy pojdzie do klubu" bym nie przesadzał.
Ale pisząc o biletach miałem wlasnie na mysli Sektor za bramka + sektory dla "rodzinne" - jak zwał tak zwał.
Na nowym stadionie mialem zamiar przenieść się z A gdzieś na dawną Zylęte w okolicach naroznika przy torwarze. Im bliżej otwarcia tym mam wrażenie, że zostanie tylko trybuna za bramka.
Dobre pytanie. Z tego co pamiętam na stronie jest możliwość zadania pytania a propos nowego stadionu. Niestety nie wiem jak z terminem odpowiedzi ;)
Pożyjemy zobaczymy :)
W zasadzie jasnych sygnałów nie ma, wszystko opieramy na strzępkach wywiadów lub przypuszczeniach. Szczerze - wydaj mi się, że pierwszy sezon po otwarciu będzie frekwencyjnym sukcesem, niezależnie od cen. "Uśpionych kibiców", których przy okazji stać na karnet za 1000 PLN jest imo całkiem sporo. A spotkałem się z osobami, które reflektowałyby na loże.
Kwestia jest jak dla mnie jedna - nie spartolić tej frekwencji. W dużym skrócie - unormować stosunki z kibicami i kupić ze dwa nazwiska.
pzdr!