Zobacz pełną wersję : Kopanie kuli - 4 lipca - NIEDZIELA!
Trzeba kuć żelazo póki gorące - zapraszam chętnych w NIEDZIELĘ, godz. 10.
Parę osób już potwierdziło swoją obecność.
Mort, Kijek - może tym razem?
Niestety - mam patogrilla Legijnego. kiełbasa, wódka, racę.
Ps. ja naprawdę nie zbyt nadaję się do grania w piłkę. No chyba, że szukacie człowieka, który posiada łokcie jak Szala ( i w drużynie przecwinej Lleyton będzie ;) ), przegląd pola jak Łukasz Surma (a ten to prawie jak Iniesta), podanie jak Aco Vukovic ale nie należę do tych co by im się chciało biegać po boisku i umierać za kawalek skóry przypominającej piłke. Ale do opieprzenia, że ktoś inny spierdzielił jestem pierwszy :cool: :D
Ps. ja naprawdę nie zbyt nadaję się do grania w piłkę. No chyba, że szukacie człowieka, który posiada łokcie jak Szala ( i w drużynie przecwinej Lleyton będzie ;) ), przegląd pola jak Łukasz Surma (a ten to prawie jak Iniesta), podanie jak Aco Vukovic ale nie należę do tych co by im się chciało biegać po boisku i umierać za kawalek skóry przypominającej piłke. Ale do opieprzenia, że ktoś inny spierdzielił jestem pierwszy :cool: :D
Eee tam, wierz mi że ja co najmniej tak samo mało nadaję się do grania ale dopóki miejsce zamieszkania pozwalało to czasami uczestniczyłem w kopaniu. Choć zawsze wolałem spotkania przy piwie ;-)
Eee tam, wierz mi że ja co najmniej tak samo mało nadaję się do grania ale dopóki miejsce zamieszkania pozwalało to czasami uczestniczyłem w kopaniu. Choć zawsze wolałem spotkania przy piwie ;-)
A o której ma być granie? Batory jak zwykle?
A o której ma być granie? Batory jak zwykle?
godz. 10 - jak zwykle
Trzeba kuć żelazo póki gorące - zapraszam chętnych w sobotę, godz. 10.
Ja znów w "pracy" ;) więc tzw. rozrywka schodzi na plan dalszy :)
(L)egionik
01-07-10, 18:48
Ja bym może się i skusił, bo już kiedyś na samym początku trochę kopałem nie wiem czy z wami pamięć nie ta, ale było coś takiego z Ernitem byliśmy i na tym kretowisku w liceum obok estadio graliśmy a w obecnych czasach mam małą przeszkodę mięsień piwny jakoś taki wyrośnięty się pomyśli.
Ja bym może się i skusił, bo już kiedyś na samym początku trochę kopałem nie wiem czy z wami pamięć nie ta, ale było coś takiego z Ernitem byliśmy i na tym kretowisku w liceum obok estadio graliśmy a w obecnych czasach mam małą przeszkodę mięsień piwny jakoś taki wyrośnięty się pomyśli.
Wszystko się zgadza :)
Skuś się - zamiast kretowiska, na którym można nogę w 2 miejscach złamać ;) są teraz 2 super boiseczka ze sztuczną nawierzchnią...
Zapraszamy :)
a w obecnych czasach mam małą przeszkodę mięsień piwny jakoś taki wyrośnięty się pomyśli.
w obecnych czasach to się mówi, że koszulka skurczyła się w praniu ;) (za Kawiorem)
(L)egionik
01-07-10, 20:32
w obecnych czasach to się mówi, że koszulka skurczyła się w praniu ;) (za Kawiorem)
Jasne, czyli muszę żonie powiedzieć, że złych proszków używa aż muszę zobaczyć, co Ona tam używa może proszek, ale do pieczenia dla tego się tak kurczy w zastraszającym tempie
Nieustannie apeluję o zawiązanie sekcji brydżowej !
W moim wieku także przydałoby się trochę sportowego zdrówka załapać :D
A przy kopaninie to jedynie jako kibic mogę "małolatom" potowarzyszyć :p
W moim wieku także przydałoby się trochę sportowego zdrówka załapać :D
A przy kopaninie to jedynie jako kibic mogę "małolatom" potowarzyszyć :p
A nie można się po prostu na wódkę umówić? Trzeba ludziom oczy mydlić jakimś brydżem? ;-)
A Ty nie miałeś być na urlopie? Bo pora napisania posta wskazuje, że jednak nie?
Sekcja brydżowa? Żeby tylko nocek było więcej...
Ja póki co z moją 3 spotykam się tylko w miesiącach na "l". Tacy juesteśmy zdeterminowani! ;)
Ale to juz niedługo!
Jeśli chodzi o brydża to ja wchodzę w temat:-)
Wszystko się zgadza :)
Skuś się - zamiast kretowiska, na którym można nogę w 2 miejscach złamać ;) są teraz 2 super boiseczka ze sztuczną nawierzchnią...
Zapraszamy :)
Ja moge zagrać do 11.30. Jest ekipa? Można przyjechać?
Swoją drogą będą niezłe jaja - nie kopałe piłki z 5 lat:-)
Ja moge zagrać do 11.30. Jest ekipa? Można przyjechać?
Swoją drogą będą niezłe jaja - nie kopałe piłki z 5 lat:-)
Przyjeżdżaj. Jak będzie nas mało to zawsze przeciwnik się znajdzie. Tak było tydzień temu.
Pamiętaj tylko, że teraz na Batorym jest sztuczna i lepiej w butach na płaskim lub na turfie się gra.
Przyjeżdżaj. Jak będzie nas mało to zawsze przeciwnik się znajdzie. Tak było tydzień temu.
Pamiętaj tylko, że teraz na Batorym jest sztuczna i lepiej w butach na płaskim lub na turfie się gra.
Dzięki za podpowiedź:-) Jestem o 10.00.
Dzięki za podpowiedź:-) Jestem o 10.00.
A jak z czasem w niedzielę? Tak tylko sonduję bo część osób może w niedzielę a nie może w sobotę.
W tym miejscu wypada przypomnieć jako ciekawostkę, że w poprzedniej edycji kopania kuli, w torbie ZAWSZE miałem talię kart :) i nigdy nie było mi dane zagrać w brydża....
Ale teraz widzę, że skład już mamy... :D
A jak z czasem w niedzielę? Tak tylko sonduję bo część osób może w niedzielę a nie może w sobotę.
Spokojnie mogę być 2 razy - znaczy, jak zdrowie pozwoli po sobocie ;)
...gdyż lubię zapie.... eeeee... pokopać kulę :D
Hmm w sumie to ja byłem inicjatorem soboty a okazuje się, że mogę w niedzielę... więc nie wiem jak inni reflektują tę niedziele?
Hmm w sumie to ja byłem inicjatorem soboty a okazuje się, że mogę w niedzielę... więc nie wiem jak inni reflektują tę niedziele?
mi pasuje niedziela
MrX, (L)egionik - dajcie znać czy niedziela pasuje
No to jest nas dwóch, eMeR wprawdzie pisał o nockach ale można przecież pograć w odmianę brydża sportowego, tj. małolaty kopią kule na boisku, a starsi w tym czasie (przy piwku) rozgrywają "drugi stolik".
Trzeba jeszcze tylko dwóch (ew. Kawior łamie nogę i wtedy jednego :D )
A nie można się po prostu na wódkę umówić? Trzeba ludziom oczy mydlić jakimś brydżem? ;-)
A Ty nie miałeś być na urlopie? Bo pora napisania posta wskazuje, że jednak nie?
Miałem być, i byłem, i jescze będę ... taki rwany wypoczynek :-P
A co do wódki: pewnie że można ale jednak jest różnica jak wracam do domu
"pachnąc brydżem" niż po prostu śmierdząc wódą ;)
Zmieniamy termin na NIEDZIELĘ.
Zapraszam wszystkich chętnych.
Mort - też "pracujesz"? Jeżeli tam gdzie ostatnio to na pare minut możesz się wyrwać.
Kijek - w niedzielę też grill?
Służewiec, derby.
2 4 7 kiedyś musi wejść
bomba w górę.
Mort - też "pracujesz"? Jeżeli tam gdzie ostatnio to na pare minut możesz się wyrwać.
My z Kawiorem niestety za pozno odczytalismy posta i zjawilismy sie na Batorym dzisiaj. Milo bylo Kawiora zobaczyc po latach:-) Po godzinie gry z mlodymi za swoj najwiekszy sukces uwazam fakt ze w ogole dozylem do konca tej godziny:-)
Starosc nie radosc.... Ale bylo zabawnie:-) Jutro niestety nie dam rady ale na nastepne razy zglaszam akces jak najbardziej.
No to jest nas dwóch, eMeR wprawdzie pisał o nockach ale można przecież pograć w odmianę brydża sportowego, tj. małolaty kopią kule na boisku, a starsi w tym czasie (przy piwku) rozgrywają "drugi stolik".
Trzeba jeszcze tylko dwóch (ew. Kawior łamie nogę i wtedy jednego :D )
Moja malzonka gra w brydza (zreszta lepiej ode mnie:-) wiec jesli regulamin dopuszcza do gry baby to mamy czworeczke.
Swoja droga namawiam do brydza pod chmurka w Powsinie. Sa nawet specjalne stoliki. Klimacik przemily, mozna podpatrzec prawdziwych weteranow ktorzy tam graja od lat. Jak jest pogoda i zimne piwko - jest naprawde fajnie.
http://legiaforumfans.pl/showthread.php?p=5692#post5692
+ robię za dobrego wujka.
dziś w godzinach wieczornych udaje sie na zasłuzony wypoczynek na działkę także powrót dopiero na wybory wieczorem ;)
Służewiec, derby.
2 4 7 kiedyś musi wejść
bomba w górę.
Derby o 10.00 ???
Derby o 10.00 ???
o 14.
Lebilu, jako młody wujek uczę się roli która przypadła na mnie także należy wybrać się na lody, starówkę etc.
Jakbyś był mlodym wujkiem to byś wiedział ;) :D
o 14.
Lebilu, jako młody wujek uczę się roli która przypadła na mnie także należy wybrać się na lody, starówkę etc.
Jakbyś był mlodym wujkiem to byś wiedział ;) :D
Ja, jako wieloletni bywalec Służewca bez czytania programu wiem około której są Derby. A wujkiem też jestem. Ale 3 miesięczna dzidzia nie wyciąga mnie jeszcze na lody.
Moja malzonka gra w brydza (zreszta lepiej ode mnie:-) wiec jesli regulamin dopuszcza do gry baby to mamy czworeczke.
Swoja droga namawiam do brydza pod chmurka w Powsinie. Sa nawet specjalne stoliki. Klimacik przemily, mozna podpatrzec prawdziwych weteranow ktorzy tam graja od lat. Jak jest pogoda i zimne piwko - jest naprawde fajnie.
Moja też gra :-)
Ten Powsin to ciekawa koncepcja :)