Zobacz pełną wersję : [karnety] zagadka się rozwiazała
Wstaje dzis rano i co sie dowiaduje ?
Robotnicy Mostostalu Warszawa i wszyscy podwykonawcy stadionu dostali karnety na nowy sezon. tak DOSTALI.
Sprawa druga: sa firmy ktore do swoich dodatkow socjalnych tak jak karty Multisport, bilety do kina zaczely oferować pracownikom karnet na Legie.
info pewne.
Pozdrawiam.
KP samo dzwoniło po firmach i oferowało karnety dla pracowników.
Czyli będzie tak jak napisałem. Rozejdzie sie ponad 10000 karnetów i stadion będzie pusty.
Czyli zrobili to co zamierzali zanim policzyli ilość karnetów sprzedanych od 19 kwietnia.
Więcej, w swoich planach mieli przyjazdy konsultantów do biur w celu wyrobienia karty i sprzedaży karnetu.
Czy to będzie działać to już inna bajka ale nie można powiedzieć, że nie wychodzą frontem do klienta (niektórego).
Czyli zrobili to co zamierzali zanim policzyli ilość karnetów sprzedanych od 19 kwietnia.
Więcej, w swoich planach mieli przyjazdy konsultantów do biur w celu wyrobienia karty i sprzedaży karnetu.
Czy to będzie działać to już inna bajka ale nie można powiedzieć, że nie wychodzą frontem do klienta (niektórego).
Jeśli instytucję można nazwać klientem - to wychodzą.
Jeśli instytucję można nazwać klientem - to wychodzą.
Twoim zdaniem chodzi o to, żeby właściciele biur przywieźli na stadion biurka czy segregatory?
Twoim zdaniem chodzi o to, żeby właściciele biur przywieźli na stadion biurka czy segregatory?
Myślisz, że np właściciele (czyli akcjonariusze ) wiedzą, że dział socjalny ich firmy kupuje jakieś karnety ? Wątpie nawet, czy prezes zarządu tej firmy o tym wie (chociaż to były Warbudowiec, czyli może swoimi chcieć Ł3 zapełnić).
Myślisz, że np właściciele (czyli akcjonariusze ) wiedzą, że dział socjalny ich firmy kupuje jakieś karnety ? Wątpie nawet, czy prezes zarządu tej firmy o tym wie (chociaż to były Warbudowiec, czyli może swoimi chcieć Ł3 zapełnić).
Akcjonariusze nie, ale prezes zarzadu mysle że wie. Szczegolnie w obecnych czasach.
A możesz jaśniej?
A możesz jaśniej?
Tak mi sie cos kojarzy polonia Warbud Warszawa.
Tak mi sie cos kojarzy polonia Warbud Warszawa.
A co to ma wspólnego z jeżdżeniem konsultantów z KP po biurach i proponowanie karnetów? Czy może ja się gdzieś zagubiłem?
A co to ma wspólnego z jeżdżeniem konsultantów z KP po biurach i proponowanie karnetów? Czy może ja się gdzieś zagubiłem?
Tyle samo co zabieranie biurka na trybuny.
Tyle samo co zabieranie biurka na trybuny.
I wszystko jasne, nie wiesz o czym piszesz. Thnx.
I wszystko jasne, nie wiesz o czym piszesz. Thnx.
Nie wiem, ale chciałbym wiedzieć, czy Mostostal będzie kibicował Legii.
Nie wiem, ale chciałbym wiedzieć, czy Mostostal będzie kibicował Legii.
Nowy sponsor na koszulki :D
Nowy sponsor na koszulki :D
Przychodzi itiota z KP do Mostostalu z propozycją:
Weźcie od nas 500 karnetów to ulokujemy Wasze logo na koszulkach.
Przychodzi itiota z KP do Mostostalu z propozycją:
Weźcie od nas 500 karnetów to ulokujemy Wasze logo na koszulkach.
Dam nawet 1000,dobry budowlaniec to klient,co nie przeklina ;) i popcorn opierdzieli a nie jakąś gietą :D
Dam nawet 1000,dobry budowlaniec to klient,co nie przeklina ;) i popcorn opierdzieli a nie jakąś gietą :D
to sobie jednym pociagnięciem wymienili na trybunach Burberry, RL czy inne SI na drelich , kufaję i gumiaki :D
w sumie to przysłowiowym swetrom w romby na ręke polityka klubu - poczują się wreszcie lepsi :D
to sobie jednym pociagnięciem wymienili na trybunach Burberry, RL czy inne SI na drelich , kufaję i gumiaki :D
w sumie to przysłowiowym swetrom w romby na ręke polityka klubu - poczują się wreszcie lepsi :D
Ale budowlańcy mają jedną wadę. Wypić nie lubią. Ale za to mało klną.