PDA

Zobacz pełną wersję : [karnety] zagadka się rozwiazała

Kijek
06-05-10, 12:06
Wstaje dzis rano i co sie dowiaduje ?

Robotnicy Mostostalu Warszawa i wszyscy podwykonawcy stadionu dostali karnety na nowy sezon. tak DOSTALI.

Sprawa druga: sa firmy ktore do swoich dodatkow socjalnych tak jak karty Multisport, bilety do kina zaczely oferować pracownikom karnet na Legie.

info pewne.
Pozdrawiam.

Junior
06-05-10, 13:27
KP samo dzwoniło po firmach i oferowało karnety dla pracowników.

(L)ebil
06-05-10, 13:32

Czyli będzie tak jak napisałem. Rozejdzie sie ponad 10000 karnetów i stadion będzie pusty.

Mixel
06-05-10, 14:11

Czyli zrobili to co zamierzali zanim policzyli ilość karnetów sprzedanych od 19 kwietnia.
Więcej, w swoich planach mieli przyjazdy konsultantów do biur w celu wyrobienia karty i sprzedaży karnetu.

Czy to będzie działać to już inna bajka ale nie można powiedzieć, że nie wychodzą frontem do klienta (niektórego).

(L)ebil
06-05-10, 14:38
Czyli zrobili to co zamierzali zanim policzyli ilość karnetów sprzedanych od 19 kwietnia.
Więcej, w swoich planach mieli przyjazdy konsultantów do biur w celu wyrobienia karty i sprzedaży karnetu.

Czy to będzie działać to już inna bajka ale nie można powiedzieć, że nie wychodzą frontem do klienta (niektórego).

Jeśli instytucję można nazwać klientem - to wychodzą.

Mixel
06-05-10, 14:51
Jeśli instytucję można nazwać klientem - to wychodzą.

Twoim zdaniem chodzi o to, żeby właściciele biur przywieźli na stadion biurka czy segregatory?

(L)ebil
06-05-10, 15:27
Twoim zdaniem chodzi o to, żeby właściciele biur przywieźli na stadion biurka czy segregatory?

Myślisz, że np właściciele (czyli akcjonariusze ) wiedzą, że dział socjalny ich firmy kupuje jakieś karnety ? Wątpie nawet, czy prezes zarządu tej firmy o tym wie (chociaż to były Warbudowiec, czyli może swoimi chcieć Ł3 zapełnić).

Kijek
06-05-10, 15:31
Myślisz, że np właściciele (czyli akcjonariusze ) wiedzą, że dział socjalny ich firmy kupuje jakieś karnety ? Wątpie nawet, czy prezes zarządu tej firmy o tym wie (chociaż to były Warbudowiec, czyli może swoimi chcieć Ł3 zapełnić).

Akcjonariusze nie, ale prezes zarzadu mysle że wie. Szczegolnie w obecnych czasach.

Mixel
06-05-10, 16:10

A możesz jaśniej?

(L)ebil
06-05-10, 16:34
A możesz jaśniej?

Tak mi sie cos kojarzy polonia Warbud Warszawa.

Mixel
06-05-10, 16:58
Tak mi sie cos kojarzy polonia Warbud Warszawa.

A co to ma wspólnego z jeżdżeniem konsultantów z KP po biurach i proponowanie karnetów? Czy może ja się gdzieś zagubiłem?

(L)ebil
06-05-10, 17:04
A co to ma wspólnego z jeżdżeniem konsultantów z KP po biurach i proponowanie karnetów? Czy może ja się gdzieś zagubiłem?

Tyle samo co zabieranie biurka na trybuny.

Mixel
06-05-10, 17:23
Tyle samo co zabieranie biurka na trybuny.

I wszystko jasne, nie wiesz o czym piszesz. Thnx.

(L)ebil
06-05-10, 18:37
I wszystko jasne, nie wiesz o czym piszesz. Thnx.

Nie wiem, ale chciałbym wiedzieć, czy Mostostal będzie kibicował Legii.

zenek
06-05-10, 19:54
Nie wiem, ale chciałbym wiedzieć, czy Mostostal będzie kibicował Legii.

Nowy sponsor na koszulki :D

(L)ebil
06-05-10, 20:24
Nowy sponsor na koszulki :D

Przychodzi itiota z KP do Mostostalu z propozycją:
Weźcie od nas 500 karnetów to ulokujemy Wasze logo na koszulkach.

zenek
06-05-10, 22:59
Przychodzi itiota z KP do Mostostalu z propozycją:
Weźcie od nas 500 karnetów to ulokujemy Wasze logo na koszulkach.

Dam nawet 1000,dobry budowlaniec to klient,co nie przeklina ;) i popcorn opierdzieli a nie jakąś gietą :D

mort
06-05-10, 23:14
Dam nawet 1000,dobry budowlaniec to klient,co nie przeklina ;) i popcorn opierdzieli a nie jakąś gietą :D

to sobie jednym pociagnięciem wymienili na trybunach Burberry, RL czy inne SI na drelich , kufaję i gumiaki :D

w sumie to przysłowiowym swetrom w romby na ręke polityka klubu - poczują się wreszcie lepsi :D

(L)ebil
07-05-10, 00:25
to sobie jednym pociagnięciem wymienili na trybunach Burberry, RL czy inne SI na drelich , kufaję i gumiaki :D

w sumie to przysłowiowym swetrom w romby na ręke polityka klubu - poczują się wreszcie lepsi :D

Ale budowlańcy mają jedną wadę. Wypić nie lubią. Ale za to mało klną.