Zobacz pełną wersję : Kolory, style
czym się będziemy kierowali tworząc nowe forum?
staramy się jak najbardziej zbliżyć kolorystycznie do starego forum, czy też tworzymy coś nowego?
Dochowałbym tradycji "zielonego" ;)
Pytanie - grafika nad menu? Jaki rozmiar? Czy potrzebne są inne elementy graficzne?
Pytanie - grafika nad menu? Jaki rozmiar? Czy potrzebne są inne elementy graficzne?
może uda się ten herb do tła wrzucić :D
co do grafiki nad menu to sam nie wiem - z jednej strony im prościej tym lepiej a z drugiej przydałoby się coś atrakcyjnego dla oka, ale bez technologii flash
jeżeli chodzi o inną grafikę to dobrze by było te wszystkie "ikonki" informujące o nowych postach, itd. zrobić bardziej legijne
wydaje mi się, że zielony jest kolorem, który musi być, niezależnie od tego czy ktoś lubi czy nie ;)
Grafika tytułowa tak ale...co ma być w tej grafice, bo obawiam się, że nie dogodzimy wszystkim a w szczególności tym, którzy są antyITI. Ja nie preferuję nowego czarnego herbu ale umieszczenie go będzie zawsze krytykowane a nie umieszczenie to też nie dobrze, bo będą wymyślać, że jakieś problemy mamy, niby popieramy ale herbu nie umieściliśmy...
Na teraz nie mam koncepcji, ale się zastanowię
propozycja ikonek do głównej strony informujących czy są na forum nowe wpisy, czy też nie:
Forum zawiera nowe posty - http://www.centrumpilkarskie.pl/images/vb/forum_new.gif
Forum nie zawiera nowych postów - http://www.centrumpilkarskie.pl/images/vb/forum_old.gif
Ikonki fajne, a przy okazji, może jakieś zmiany znacznika "acitve" - "inactive"
Zdecydowanie trzeba zmienić kolorystykę; to ZOMO-blue jest fatalne. Zielony jest chyba oczywisty ...
a jak Wam się podoba obecny styl - oczywiście należy go potraktować jako punkt wyjścia do modyfikacji bo wszystko tworzyć od zera to chyba bez sensu
głównie chodzi o zieleń, czy pasuje?
wydaje mi się, że zielony jest kolorem, który musi być, niezależnie od tego czy ktoś lubi czy nie ;)
Grafika tytułowa tak ale...co ma być w tej grafice, bo obawiam się, że nie dogodzimy wszystkim a w szczególności tym, którzy są antyITI. Ja nie preferuję nowego czarnego herbu ale umieszczenie go będzie zawsze krytykowane a nie umieszczenie to też nie dobrze, bo będą wymyślać, że jakieś problemy mamy, niby popieramy ale herbu nie umieściliśmy...
Na teraz nie mam koncepcji, ale się zastanowię
Hej, jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie preferowałbym umieszczenie tylko herbu z 1957 roku. Czarny mi nie pasuje. W sumie chłopaki mają namiary mailowe na większość użytkowników poprzedniego forum (chodzi mi oczywiście o zarejestrowane osoby udzielające się obecnie + osoby, które z tamtego forum zniknęły, ale są zainteresowane nowym) więc może przeprowadzić jakąś ankietę wśród tych osób? Jak pisze Mixel temat jest drażliwy.
Pozdrawiam po moim pierwszym poście.
Bolek
a jak Wam się podoba obecny styl - oczywiście należy go potraktować jako punkt wyjścia do modyfikacji bo wszystko tworzyć od zera to chyba bez sensu
głównie chodzi o zieleń, czy pasuje?
Mi jak najbardziej
Jak dla mnie tez trumna jest mocno dyskusyjna.
jonesy
Nie chcę się o kolorach specjalnie szczegółowo wypowiadać, ale osobiście dałbym go więcej, w różnych odcieniach - np. zamiast tych szarości - b.ciemny zielony.
Ale nie będę się upierał :)
Temat jest i owszem drażliwy, ale ja bym go nie unikał... Dlatego oficjalnie jestem za umieszczeniem również i czarnego herbu.
Temat jest i owszem drażliwy, ale ja bym go nie unikał... Dlatego oficjalnie jestem za umieszczeniem również i czarnego herbu.
skoro czarny herb jest również oficjalnym to też jestem za jego umieszczeniem
wyeksponować można ten najbardziej lubiany
Jesli chodzi o herb - opcja wyboru ze względu na kibiców innych drużyn jest imo obowiązkowa. W przypadku kibiców Legii proponuję z autoamtu zielone logo. Po pierwsze - chyba wszyscy są przywiązni, po drugie unikniemy podziałów we własnych szeregach.
hough!
Wydaje mi się, że pomysł z narzucaniem z automatu zielonego herbu nie jest najlepszym pomysłem. Na ostatnio działającym parsimony niektórzy wybierali jednak trumienkę. Pozostawiłbym możliwość wyboru między zieloną i czarną tarczą. Poprawka na wygląd czarnej, niech będzie kopią tej historycznej a nie tego cuda lansowanego przez KP.
Dla niezdecydowanych polecam eLlllllka
Ogólnie forum wygląda bardzo ładnie, widać że ktoś tu się napracował! Gratuluję!!!
Wydaje mi się, że pomysł z narzucaniem z automatu zielonego herbu nie jest najlepszym pomysłem. Na ostatnio działającym parsimony niektórzy wybierali jednak trumienkę. Pozostawiłbym możliwość wyboru między zieloną i czarną tarczą. Poprawka na wygląd czarnej, niech będzie kopią tej historycznej a nie tego cuda lansowanego przez KP.
Dla niezdecydowanych polecam eLlllllka
Ogólnie forum wygląda bardzo ładnie, widać że ktoś tu się napracował! Gratuluję!!!
Kolega się dopomina o "klepsydrę"?
Bardzo proszę. :D
Na tę chwilę niestety trzeba przysłać info do mnie abym ustawił inny herb od tego "ogólnie przyjętego". Tak więc jeżeli ktoś chce mieć inny herb to zapraszam.
To pisałem ja - mardo ;)
Kolega się dopomina o "klepsydrę"?
Bardzo proszę. :D
Na tę chwilę niestety trzeba przysłać info do mnie abym ustawił inny herb od tego "ogólnie przyjętego". Tak więc jeżeli ktoś chce mieć inny herb to zapraszam.
To pisałem ja - mardo ;)
Się kolega wcale NIE DOPOMINAŁ!
Od poczatku podjeżdżało mi tu jakąś prowokacją, już na starcie wydawało mi się, ze Admini sobie jakieś sondowanie urządzili. A tu proszę, upomnisz się za cywilizowanymi zasadami to ci wmówią, że o "klepsydrę" prosisiłeś.
Niniejszym proszę bardzo o przywrócenie mi jedynego słusznego herbu!
Już będę siedział cicho, obiecuję!
Pokorny.
Się kolega wcale NIE DOPOMINAŁ!
Od poczatku podjeżdżało mi tu jakąś prowokacją, już na starcie wydawało mi się, ze Admini sobie jakieś sondowanie urządzili. A tu proszę, upomnisz się za cywilizowanymi zasadami to ci wmówią, że o "klepsydrę" prosisiłeś.
Niniejszym proszę bardzo o przywrócenie mi jedynego słusznego herbu!
Już będę siedział cicho, obiecuję!
Pokorny.
mówisz i masz ;)
a Kolega lepiej niech się udziela, od tego jest forum!
eLlllllka
+ heeeeerb = :)