PDA

Zobacz pełną wersję : Bilety w Europie - prywatnie.

Kijek
06-04-10, 13:54
Jako że w planach miałem zobaczyć inny mecz na południu Europy ale przez to ze tamtejsze kurwy przełozyły mecz na dzien wczesniej i nie zobacze to zajrzalem w terminarz i okazuje się, że obejrze mecz tej samej ligi. Graja dwie druzyny w piłke po 11stu. Gospodarz tego meczu walczy o utrzymanie przyjezdza jedna z lepszych druzyn tej ligi, bodajze uczestnik tegorocznej Ligi Mistrzów.

I ceny na mecz:
14-18 Euro (oczywiscie sa i drozsze)

Biorac pod uwage ze na ostatnich meczach tej druzyny robili rozne promo na bilety zeby przyciagnac ludzi i były jeszcze tansze to ...:cool:

Wniosek: Mecz serie A mozna obejrzec taniej niz Legia - Jaga badz z Piatem :cool::cool:

emer
06-04-10, 15:13
Kiedy jest mecz?
Mam do odsprzedania 2 bilety do Rzymu, bo mi wyjazd do skutku nie dojdzie...

Kijek
06-04-10, 15:28
Kiedy jest mecz?
Mam do odsprzedania 2 bilety do Rzymu, bo mi wyjazd do skutku nie dojdzie...

18.04.
Ale ja Bergamo.

SebKo
06-04-10, 15:35
18.04.
Ale ja Bergamo.

Akurat byłem parę tygodni temu na meczu Romy i bilet na najtańszy dostępny sektor kosztował trochę mniej (20-25 Euro) od najdroższego na Legię (110 PLN). Wybierasz się do mniejszej miejscowości, dlatego ceny inne, ale zgadzam się, że bilety na Legię są zdecydowanie za drogie w stosunku do jakości gry piłkarzy.

Kijek
06-04-10, 16:19
Akurat byłem parę tygodni temu na meczu Romy i bilet na najtańszy dostępny sektor kosztował trochę mniej (20-25 Euro) od najdroższego na Legię (110 PLN). Wybierasz się do mniejszej miejscowości, dlatego ceny inne, ale zgadzam się, że bilety na Legię są zdecydowanie za drogie w stosunku do jakości gry piłkarzy.

Bilety na Legie sa za drogie w stostunku do wszystkiego.