Zobacz pełną wersję : Rusza nowy stadion!!!
Miasto traci swoją flagową imprezę muzyczną. Firma Orange dogadała się z telewizją TVN i wspólnie zorganizują tegoroczny Orange Warsaw Festival
(...ble,ble, ble o festiwalu...)
Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, festiwal najprawdopodobniej przeniesie się na nowy stadion Legii, której właścicielem jest Grupa ITI, do której należy TVN.
zaczęło się... jeszcze ktos nie wie po co komu nowym stadion?
Warto dodac ze dotychczas była to impreza bezpłatna.
Na stadionie nie ma co sie spodziewać tego.
Warto dodac ze dotychczas była to impreza bezpłatna.
Na stadionie nie ma co sie spodziewać tego.
a to swoja drogą... mam nadzieję,że ci, którzy popierają ITI na Łazienkowskiej będą mieli odwagę spojrzeć w twarz swoim rodzinom, którym zabieraja darmową rozrywkę :D
(L)egionik
24-03-10, 19:36
Ale to było wiadomo już od dawna zresztą pisałem kiedyś o tym i nie tylko ja, że tak będzie, ale jest jeszcze paru Judaszów, którzy za srebrniki iti są w stanie sprzedać swoje wszystkie idee i wartości pewnie zaraz napiszą jakieś swoje mądrości, że to ku chwale naszego klubu.:mad:
Zaraz zemsta napisze, że zarobiona kasa pójdzie dla klubu. hahaha
Zaraz zemsta napisze, że zarobiona kasa pójdzie dla klubu. hahaha
No a nie ? :(
Na transfery !! :D
Ale te wplywy z loż wykupionych pojda na transfery ? Prawda? Powiedzcie ze tak :D
hahahahahahhaah
No a nie ? :(
Na transfery !! :D
Ale te wplywy z loż wykupionych pojda na transfery ? Prawda? Powiedzcie ze tak :D
hahahahahahhaah
Transfery to będą, ale kasy z KP do iti. Wielomilionowe. I częste.
Ale to było wiadomo już od dawna zresztą pisałem kiedyś o tym i nie tylko ja, że tak będzie, ale jest jeszcze paru Judaszów, którzy za srebrniki iti są w stanie sprzedać swoje wszystkie idee i wartości pewnie zaraz napiszą jakieś swoje mądrości, że to ku chwale naszego klubu.:mad:
Czytam Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu z dużym zaciekawieniem.
Z początku myślałem, że masz na siebie jakiś pomysł. Dziwny bo dziwny, być może dla kogoś zabawny. Ale im dłużej czytam, tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Ty tak na poważnie.
Wszyscy wiemy. Po tym sezonie rozwiążą drużynę piłkarską i będa tam kręcić "taniec na murawie" i organizować pikniki z Orange. Głównie w zimie.
Mort, ale tak szczerze. Wiesz na jakich zasadach podnajęto stadion na imprezę?
Wszyscy wiemy. Po tym sezonie rozwiążą drużynę piłkarską i będa tam kręcić "taniec na murawie" i organizować pikniki z Orange. Głównie w zimie.
Mort, ale tak szczerze. Wiesz na jakich zasadach podnajęto stadion na imprezę?
Emer, nie wiem jak Mort ale dla mnie oczywista oczywistościa było to że na stadionie beda organizowane imprezy. Ale poprostu im dalej w las tym mam wrazenie a w zasadzie pewnosc ze ten stadion jest im wlasnie potrzebny do organizowania tych imprez a Legie Warszawa oni maja w dupie.
Nikt (ja) nie twierdze ze organizacja Orange Festival jest jakimś super złym pomyłem bo nie jest chodzi tylko oto po co im tak naprawde ta Legia jest do szczescia potrzebna?! Odpowiadam Ci: po nic, taki kwiatek do kozucha troche.
Najwazniejsze zeby zoorganizowali pare imprez rocznie. A jak trzeba bedzie to i Sopot Festival przeniosa na Łazienkowska.
Walter dostał w prezencie fajna zabawke za poł miliarda z ktora teraz bedzie mogl robic co chce, a pech chciał ze raz na dwa tygodnie bedzie tam grac mecze Legia.
Finał Tanca z gwiazdami tez tam mozna zoorganizować, mam talent show i inne.
Cytujac klasyka: brawo, kurwa.
Chyba nikt ne spodziewał się, że dla włąsciciela tvn, tvn 24 etc klub nagle stanie się priorytetem. To, że sam Walter jest w klub zaangazowany pokazuje, ze jednak jakąś tam wagę do niego przywiązują.
Stadion niech będzie wykorzystywany jak najczęściej na atrakcje poza piłkarskie (dopóki nie przeszkadza drużynie). Na taniec z gwiazdami, na orange festiwal, na mecze artystów. Powód jest jeden - kasa. Jakoś nie pamiętam głosów sprzeciwu, jak Świadkowie Jehowy robili spotkania na Ł3. Ale może przez to, że potem posprzątali?
I tym samym zamknięto usta niedowiarkom, którzy twierdzili, że trybun zapełnić się nie da ;)
Chyba nikt ne spodziewał się, że dla włąsciciela tvn, tvn 24 etc klub nagle stanie się priorytetem. To, że sam Walter jest w klub zaangazowany pokazuje, ze jednak jakąś tam wagę do niego przywiązują.
Stadion niech będzie wykorzystywany jak najczęściej na atrakcje poza piłkarskie (dopóki nie przeszkadza drużynie). Na taniec z gwiazdami, na orange festiwal, na mecze artystów. Powód jest jeden - kasa. Jakoś nie pamiętam głosów sprzeciwu, jak Świadkowie Jehowy robili spotkania na Ł3. Ale może przez to, że potem posprzątali?
Świadkowie wynajmowali stadion bezgotówkowo. W zamian przed imprezą odmalowywali porecze, płoty, czyścili krzesełka, wyrywali chwasty ze szczelin pomiedzy płytami chodnikowymi, sprzatali dokładnie cały obiekt. Ponadto na swoja imprezę żadnych biletów nie sprzedawali.
A jeśli chodzi o to, czego każdy sie spodziewał po wejściu iti do Legii to ja np byłem przekonany, że będzie to początek budowy Wielkiej Legii. I tak to trwało do spotkania z wa.terem w pubie pod krytą na którym wytłumaczył on różnice miedzy łyżeczką a chochlą. Po tamtym spotkaniu domyślilem sie, że to wszystko ściema i wleźliśmy na bardzo złego konia. Każdy nastepny miesiąc to utwierdzanie mnie w tym przekonaniu. Dziś co do tego nie mam już żadnych wątpliwości. LEGIA BYŁA CELEM W ZDOBYCIU GRUNTÓW W FAJNYM MIEJSCU WARSZAWY. GDY TO SIĘ NIE POWIODŁO POSZŁA OPCJA WYBUDOWANIA PRYWACIARZOWI FABRYKI ZA 500 MLN ZŁ. TERAZ WYSTARCZY MIEĆ DRUŻYNĘ NA PRZECIĘTNYM< PIERWSZOLIGOWYM POZIOMIE, ŻEBY MIEĆ TĄ FABRYKĘ I NA NIEJ ZARABIAĆ. TYLKO, ŻE TEN STADIoN BEZ BIEŻNI I RZUTNI WYBUDOWALI.
Mnie tam ten argment o złotych jajach dla ITI ze stadionu nie przekonuje.
Jeśli już, będzie to szło na KP. Jeśli bedą podnajmować spółkom córkom za free (wykluczamy wszelkie rozliczenia), zejdę z barykady i usiądę w okopie z koszulką LTM :)
z ręką na sercu- wierzysz w to?
to spójrz na termin festiwalu... Jehowych nie pamietam na stadionie w trakcie rozgrywek ligowych więc argument nietrafiony jak sie masz.
a to swoja drogą... mam nadzieję,że ci, którzy popierają ITI na Łazienkowskiej będą mieli odwagę spojrzeć w twarz swoim rodzinom, którym zabieraja darmową rozrywkę :D
Moja rodzina ma w dupie tefauenowskie rozrywki, bez względu na to czy płatne czy nie - abstrahując już od tego, że ostatnimi czasy nie mamy czasu się na normalny spacer z żoną wybrać...
Nie bardzo rozumiem co znaczy "miasto traci...". Stadion jest miejski czy nie?