Zobacz pełną wersję : Legia - Ruch
Z relacji live:
53' Fatalnene pudło Rzeźniczaka
51' Grzelak nie trafił do pustej bramki ...
50' Fatalne pudło Iwańskiego
Z relacji live:
53' Fatalnene pudło Rzeźniczaka
51' Grzelak nie trafił do pustej bramki ...
50' Fatalne pudło Iwańskiego
Na Legia.Net powiało optymizmem ;-)
63' Legia zamknęła gości na ich połowie, w końcu ta gra jakoś wygląda
Rany boskie , tylko nie dogrywka .
Tego nie da się oglądac na trzeźwo a perspektywa kolejnych 30 minut jest dobijająca .
Tego nie da się oglądac na trzeźwo a perspektywa kolejnych 30 minut jest dobijająca .
Oby nie dogrywka bo o 16 chce wyjsc z pracy ;)
Zaraz Sobiech na 1;1
Oby.
Oby nie dogrywka bo o 16 chce wyjsc z pracy ;)
Zaraz Sobiech na 1;1
Oby.
Meczu nie oglądam ale wyczytałem, że bramka po dośrodkowaniu Iwańskiego z rożnego - mając na uwadze jego rożne także w meczu ze Śląskiem to chyba mu piłki wymienili bo wreszcie stanowią jakieś (nie to że wielkie) zagrożenie.
Z relacji na gazeta.pl:
Na uwagę załuguje zachowanie Bartłomieja Grzelaka, który po zdobyciu bramki pobiegł w kierunku pustej, budowanej jeszcze trybuny i zaczął ostentacyjnie sie cieszyć... Kibice skwitowali zachowanie napastnika buczeniem i gwizdami.
Z relacji na gazeta.pl:
Na uwagę załuguje zachowanie Bartłomieja Grzelaka, który po zdobyciu bramki pobiegł w kierunku pustej, budowanej jeszcze trybuny i zaczął ostentacyjnie sie cieszyć... Kibice skwitowali zachowanie napastnika buczeniem i gwizdami.
Biedaczek.
Meczu nie oglądam ale wyczytałem, że bramka po dośrodkowaniu Iwańskiego z rożnego - mając na uwadze jego rożne także w meczu ze Śląskiem to chyba mu piłki wymienili bo wreszcie stanowią jakieś (nie to że wielkie) zagrożenie.
Dokopał znowu tylko do pierwszego słupka. Na szczęście Kumbev przedłużył.
Z relacji na gazeta.pl:
To było coś :) chyba już się wita z nowymi, nie istniejącymi kibicami . A z drugiej strony po co ma się cieszyć z ludźmi, którzy cały czas z niego szydzą ? :(
Pij, ja Ci radzę, pij
Pij, ja Ci radzę, pij
Stało się :/
Dogrywka .
Wypiję jedną - wozem jestem .
A z drugiej strony po co ma się cieszyć z ludźmi, którzy cały czas z niego szydzą ? :(
Taki juz jego los, niech zapierdala za piłka - robi to co do niego nalezy.
A kibice sami moga decydowac o tym czy beda go oklaskiwac, dopingowac czy szydzic i wysmiewac.
Czyz nie ?
Taki juz jego los, niech zapierdala za piłka - robi to co do niego nalezy.
A kibice sami moga decydowac o tym czy beda go oklaskiwac, dopingowac czy szydzic i wysmiewac.
Czyz nie ?
Pewnie że tak. Każdy może robić sobie co chce. On też.
Tylko czy to wszystko jest normalne?
Pewnie że tak. Każdy może robić sobie co chce. On też.
Tylko czy to wszystko jest normalne?
On ma zapieprzac na boisku bo mu za to placa a kibicom/widzom nikt nie placi za siedzenie na stadionie.
I tylko dobra wola kibiców/widzów to dopingowanie piłkarzy.
Normalne nie jest rozgrywanie meczów o 14:00. Normalne nie jest ze na Legii jest 700 osob -2000osob. Tzn teraz to jess normalne.
On ma zapieprzac na boisku bo mu za to placa a kibicom/widzom nikt nie placi za siedzenie na stadionie.
I tylko dobra wola kibiców/widzów to dopingowanie piłkarzy.
to jasne. Ale jazda po własnych piłkarzach, jacy by oni nie byli, to już pachnie masochizmem.
A gest Grzelaka odważny.
Jeśli dojdzie do karnych ( jeszcze 15 minut tego czegoś ) to jest duża szansa , że na Stadionie Pod Rozpiętymi Żaglami roztrzygnięcia nie doczekamy się bardzo długo .
Chyba , że karne zaczną strzelać z 5 metrów na pustą bramkę .
Nie mam siły nawet ziewać .
Karnych jednak nie będzie . Borysiuk się zlitował .
Karnych jednak nie będzie . Borysiuk się zlitował .
a astiz i sanczo panczo to co robili???
ja pierdole...niech rozgonią całe to towarzystwo
a astiz i sanczo panczo to co robili???
Zamarli w bezruchu zaskoczeni przez Borysiuka , któremu nagle się odechciało .
Nie zrozum mnie źle . W żadnym stopniu nie usprawiedliwiam tych dwóch ofiar - jednak uważam , że najbardziej zawalił Borysiuk .
Dwie strzelone bramki w meczu ?! Wygrali mecz ?!
Fiu , fiu...
Białas coś bredzi o polocie i ładnej grze Legii w II połowie . Dobre .
Dwie strzelone bramki w meczu ?! Wygrali mecz ?!
Fiu , fiu...
Białas coś bredzi o polocie i ładnej grze Legii w II połowie . Dobre .
dokładnie to samo miałem napisac...jest progres...WYGRALIŚMY!:D:eek:
A Stefan...przy całym szacunku...przestań pierdolić. Szkoda faceta - jako jeden z nielicznych w tym klubie kocha Legię, co niestety też odbija się chyba na jego postrzeganiu rzeczywistości.
Dzisiaj moim celem było baczne oglądanie "gry" Iwańskiego. To co robi ten człowiek to tragedia. Zaczynając od sposobu poruszania się po boisku, ustawiania na nim a na zaangażowaniu kończąc.
Chłopaki zwolnili Urbana to teraz czas na zwolnienie Szula.
Atmosfera. Hmmm ja bym to dzisiaj porównał do meczu tenisowego. Szczególnie w pierwszej połowie. W trakcie prowadzenia akcji cisza jak makiem zasiał a po jej zakończeniu brawa i znowu cisza. :cool:
W drugiej połowie po strzeleniu bramki przez Legię dzieciaki próbowały dopingować. Abstrahując od wszystkiego to należą im się brawa. Włożyły w to dużo serca i zaangażowania.
to jasne. Ale jazda po własnych piłkarzach, jacy by oni nie byli, to już pachnie masochizmem.
A gest Grzelaka odważny.
A wskazac Ci masochizmy ze strony klubu przez ostatnie sezony ?
Masochizmem nie jest to jaka druzyne zbudowało ITI przez ostatnie lata (tak wiem zaraz sie pojawia głosy tych ktorzy jezdza na jednym koniu z Miklasem ze przeciez to nie wina ITI)?
Masochizmem nie jest ze My musimy to ogladac?
Masochizmem nie sa ceny biletow i karnetow jakie musimy placic zeby ogladac te pizdy?
Masochizmem nie jest to ze musimy patrzec na mordy takich ludzi jak Miklas, Walter, Ostrowski, Błedowski w Legii Warszawa?
To kurwa mac niby nie jest masochizm ?
Jebie mnie to co sobie jeden pizda z druga pizda pomysla, jak sie zachowuja jak podczas tej "cieszynki" Grzelaka to sprawa jest jasna wypierdalac z Legii.
Jesli Bartus mowi ze nigdy nie był lubiany to ja mu zycze ze przez te najblizsze 2 -3 miesiace kiedy jeszcze bedzie w tym klubie (mam nadzieje ze nie dluzej) zobaczy ze mozna byc bardziej nielubianym niz On. - Bardzo delikatnie to mowie.
"Jest super jest super wiec o co Wam chodzi" :D
A wskazac Ci masochizmy ze strony klubu przez ostatnie sezony ?
Masochizmem nie jest to jaka druzyne zbudowało ITI przez ostatnie lata (tak wiem zaraz sie pojawia głosy tych ktorzy jezdza na jednym koniu z Miklasem ze przeciez to nie wina ITI)?
Masochizmem nie jest ze My musimy to ogladac?
Masochizmem nie sa ceny biletow i karnetow jakie musimy placic zeby ogladac te pizdy?
Masochizmem nie jest to ze musimy patrzec na mordy takich ludzi jak Miklas, Walter, Ostrowski, Błedowski w Legii Warszawa?
To kurwa mac niby nie jest masochizm ?
A czy ja mówię że to nie masochizm? Z kim Ty dyskutujesz? Bo nie ze mną.
Pisałem tylko o szyderstwach pod adresem piłkarzy własnej drużyny. I o zachowaniu Grzelaka
Jebie mnie to co sobie jeden pizda z druga pizda pomysla, jak sie zachowuja jak podczas tej "cieszynki" Grzelaka to sprawa jest jasna wypierdalac z Legii.
To znaczy, że jak ktoś ma inne zdanie od Ciebie i gwiżdzących na niego kibiców ma wyp...ć? Dziwne
Jesli Bartus mowi ze nigdy nie był lubiany to ja mu zycze ze przez te najblizsze 2 -3 miesiace kiedy jeszcze bedzie w tym klubie (mam nadzieje ze nie dluzej) zobaczy ze mozna byc bardziej nielubianym niz On. - Bardzo delikatnie to mowie.
Ja tam mu źle nie życzę. Niech sobie spokojnie odejdzie...
"Jest super jest super wiec o co Wam chodzi" :D
Jest źle, bardzo źle. Nie mogę słuchać Milkasa czy Ostrowskiego, ale Twoje wypowiedzi udowadniają że po drugiej stronie rozum też dawno zasnął.
Ucz się czytać ze zrozumieniem i kochaj ludzi :)
A czy ja mówię że to nie masochizm? Z kim Ty dyskutujesz? Bo nie ze mną.
Nie, ja tylko wymieniam swoje zdanie - na zas tym ktorzy przeczytaja a beda usilnie bronic Mikiego.
Pisałem tylko o szyderstwach pod adresem piłkarzy własnej drużyny. I o zachowaniu Grzelaka
Nie dyskutujac z Toba, tylko piszac to jak dla mnie to oni zasluzyli na te szyderstwa.
To znaczy, że jak ktoś ma inne zdanie od Ciebie i gwiżdzących na niego kibiców ma wyp...ć? Dziwne
Mowiłem o piłkarzach.
Zebys dobrze zrozumial. W zdaniu Jebie mnie to co sobie jeden pizda z druga pizda pomysla, jak sie zachowuja jak podczas tej "cieszynki" Grzelaka to sprawa jest jasna wypierdalac z Legii.
Pod slowem "pizda" kryje się piłkarz Legii. Praktycznie dowolny(Mucha wyjatkiem).
I ja nikomu z Legii nie karze "wypierdalac" oprocz kilku piłkarzy i dzialaczy.
Ja tam mu źle nie życzę. Niech sobie spokojnie odejdzie...
Miklas do wszystkiego jest zdolny. Na zlośc kibicom zostawi Grzelaka.
Jest źle, bardzo źle. Nie mogę słuchać Milkasa czy Ostrowskiego, ale Twoje wypowiedzi udowadniają że po drugiej stronie rozum też dawno zasnął.
No niestety, nikt nie twierdzil ze jest inaczej ;)
Ucz się czytać ze zrozumieniem i kochaj ludzi :)
1. Ty tez.
2. Co prawda na jednym koniu z Miklasem nie jezdze ale kocham ludzi - no moze tylko kobiety. I to nie wszystkie.
Miklas do wszystkiego jest zdolny. Na zlośc kibicom zostawi Grzelaka.
Znaczy Walter ,Miklas za duzo do powiedzenia nie ma,co bylo widac przy zwolnieniu Jasia.
Zreszta Ostrowski w jakims wywiadzie powiedzial ze zarzad tylko wykonuje wole wlascicieli a watpie zeby Valsangiacomo sie klubem interesowal.Takze Mariusz wymysli reszta slucha i wykonuje .
Moze dlatego Szul jeszcze pracuje ,Walter chcial wywalic Jasia i Trzeciaka a o nim po prostu zapomnial.Tylu pomagierow :) w sztabie ze mogl go przeoczyc :)
2. Co prawda na jednym koniu z Miklasem nie jezdze ale kocham ludzi - no moze tylko kobiety. I to nie wszystkie.
Żałuj. Jest tyle rodzajów miłości . A wszystkie piękne. Polecam lekturę CSLewisa -Cztery miłości :)
Super fotka z legia.net:
http://www.legia.net/images/zdjecie/big/777cb13a44d41368538463a07abfc41d.jpg