Zobacz pełną wersję : celowe zagranie?
Presja cd.
W dzisiejszym PS psycholog sportowy sugeruje, że Urban celowo zrzuca winę na kibiców, żeby skupić uwagę na sobie, zamiast na drużynie.
Ciekawe.
Presja cd.
W dzisiejszym PS psycholog sportowy sugeruje, że Urban celowo zrzuca winę na kibiców, żeby skupić uwagę na sobie, zamiast na drużynie.
Ciekawe.
Tricki ala Mourinho Jasiu stosuje hoho,zeby jeszcze tylko trenowac potrafil
P.s Tak sie ostatnio zastanawiałem jest jakis zawodnik ( choc jeden) ktory u Urbana mial zyciowa forme lub zaczal grac lepiej ? Myslałem o Rzezniczaku ale te jego dosrodkowania...
Napewno czarny z przodu zrobił jakis tam postep w porownaniu z tym jak do nas przychodził.
No ale od pół roku nie żyje.
Presja cd.
Ciekawe.
Ale w sensie, że po co?
Ale w sensie, że po co?
Może po to, żeby nie widać było jak słabo przygotowani są piłkarze, ale tutaj kółko się zamyka ;)
No i wszyscy wiedzą że dwa minusy dają plus :D
Może po to, żeby nie widać było jak słabo przygotowani są piłkarze, ale tutaj kółko się zamyka ;)
No i wszyscy wiedzą że dwa minusy dają plus :D
No weź nie żartuj sobie ze mnie. Ktoś może nie zauważyć, że słabo do sezonu są przygotowani piłkarze Łyny Sępopol ale o tym, że piłkarze Legii grają słabo będzie wiedział każdy, nawet jeśli nigdy nie oglądał piłki nawet w telewizorze.
To prawda. Murzina w porównaniu z początkiem to teraz mega ułożony taktycznie gracz :)
Żeby z nimi nie jechali. Prawda jest taka, ze wszyscy jadą z Urbanem, przynajmniej w moim odczuciu.
Ale sam już nie wiem, czy kubeł pomyj nie byłby w tym wypadku przydatny.
Żeby z nimi nie jechali. Prawda jest taka, ze wszyscy jadą z Urbanem, przynajmniej w moim odczuciu.
Ale sam już nie wiem, czy kubeł pomyj nie byłby w tym wypadku przydatny.
Jeśli ktoś ma takie koncepcje to może powinien zająć się problemem psich kup w Warszawie a nie piłką nożną w Legii. Wyobrażasz sobie, że kibice nie będą jechali po piłkarzach, którzy przegrywają z Odrą Wodzisław u siebie a po boisku spacerują jak panienki przy trasie katowickiej? Niezależnie od tego co Jan U. wymyśli i powie to nie zmieni faktu, że kibice mają oczy i widzą komu zależy a kto ma to w głębokim poważaniu.
Poniekąd tak. ALe prawda jest taka, że większość uwagi skupiła się na Urbanie. Gdyby nie wypowiedź, akcenty rozłożyłyby się inaczej.
ale dużo słabszy fizycznie;/