PDA

Zobacz pełną wersję : W Krakowie "nie pierdolą się w tancu"

Kijek
09-03-10, 09:53
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,title,Ostatni-mecz-Skorzy-Nastepca-Niemiec,wid,12055084,wiadomosc.html?ticaid=19c6a

raz dwa i pozamiatane.

A u nas spokojnie wszyscy maja wolne.

MrX
09-03-10, 10:59
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,title,Ostatni-mecz-Skorzy-Nastepca-Niemiec,wid,12055084,wiadomosc.html?ticaid=19c6a

raz dwa i pozamiatane.

A u nas spokojnie wszyscy maja wolne.

Mam wrażenie że to plota co nie zmienia faktu że w nosie mam Wisłę ale w Legii prosi się już od dawna o zmianę ekipy szkoleniowej. Powtarzam - ekipu a nie tylko trenera. Jak zostawią Rycha Szula do spółki z doktorkiem to z następnym trenerem zaraz będzie to samo.

IMO lepiej to zrobić teraz bo w przerwie bedzie za mało czasu na zapoznanie sie nowej osoby z zespołem i potrzebami.

Co do trenera to myślę że na razie polska myśl szkoleniowa wyczerpała się na Ł3. Trzeba sprowadzić kogoś mocnego z zagranicy.

Mixel
09-03-10, 11:02
Co do trenera to myślę że na razie polska myśl szkoleniowa wyczerpała się na Ł3. Trzeba sprowadzić kogoś mocnego z zagranicy.

O ile dobrze zrozumiałem, to Jan U. z polską myślą szkoleniową ma niewiele wspólnego. Tutaj trzeba sprowadzić kogoś kto nie tylko przeczytał parę książek o trenowaniu drużyny.

Kijek
09-03-10, 11:06
O ile dobrze zrozumiałem, to Jan U. z polską myślą szkoleniową ma niewiele wspólnego. Tutaj trzeba sprowadzić kogoś kto nie tylko przeczytał parę książek o trenowaniu drużyny.

No wiesz... trenowanie rezerw czy tam juniorów Osasuny zobowiazuje ;)

Kijek
09-03-10, 11:09
Mam wrażenie że to plota co nie zmienia faktu że w nosie mam Wisłę ale w Legii prosi się już od dawna o zmianę ekipy szkoleniowej. Powtarzam - ekipu a nie tylko trenera. Jak zostawią Rycha Szula do spółki z doktorkiem to z następnym trenerem zaraz będzie to samo.

IMO lepiej to zrobić teraz bo w przerwie bedzie za mało czasu na zapoznanie sie nowej osoby z zespołem i potrzebami.

Jak zwykle nie rozumiesz/nie chcesz rozumieć.

Plota nie plota liczy sie fakt że u nich sie cos dzieje.

Czym się rozni dzien po porazce z Warszawie i w Krakowie? W Warszawie dostaja dzien wolny i ida w melanz. W Krakowie w sobote zbiorka o 9:00 na trening.

A co do Wisły - wybór trenera nowego moze i plotka ale fakt zwolnienia Skorzy wcale by niezdziwił. Chociaz zatrudnianie teraz kogos kto kompletnie nie zna druzyny etc to praktycznie oznacza, że Wisła się przestaje liczyc.

My się przestaliśmy liczyć 3 lata temu.

MrX
09-03-10, 11:46
Jak zwykle nie rozumiesz/nie chcesz rozumieć.

Jak zwykle ty za to rozumiesz wszystko i nie uogólniasz

Plota nie plota liczy sie fakt że u nich sie cos dzieje.

Czym się rozni dzien po porazce z Warszawie i w Krakowie? W Warszawie dostaja dzien wolny i ida w melanz. W Krakowie w sobote zbiorka o 9:00 na trening.

A co do Wisły - wybór trenera nowego moze i plotka ale fakt zwolnienia Skorzy wcale by niezdziwił. Chociaz zatrudnianie teraz kogos kto kompletnie nie zna druzyny etc to praktycznie oznacza, że Wisła się przestaje liczyc.

My się przestaliśmy liczyć 3 lata temu.

Ja się odnosiłem do faktu czy zawodnicy zostali wezwani w poniedziałek czy nie. Odnosiłem sie do faktu zwalniania trenera przez gazety co jest normą kiedy tylko drużyna z góry przegra 2-3 mecze.

IMO Skorżę broni fakt zdobycia 2 mistrzostw pod rząd a i zmiana trenera w tym momencie to więcej zamieszania niż pożytku tym bardziej że przesłości udowodnił że potrafi podnieść drużynę z kryzysu.

CO do Urbana takich skrupułów nie mam - nic nie osiągnął przez 3 lata a drużyna gra z rundy na rundę co raz gorzej. Dlatego w naszym przypadku uważam że zmiana powinna być dokonana teraz.

A co do tego co piszą gazety to zamiast niepotrzebnej wrzawy i dociekań kto go zastąpi wolę żeby ktoś na górze spokojnie i po cichu dokonał wyboru następcy. Ale tym razem odpowiedniego.

MrX
09-03-10, 11:48
Czym się rozni dzien po porazce z Warszawie i w Krakowie? W Warszawie dostaja dzien wolny i ida w melanz. W Krakowie w sobote zbiorka o 9:00 na trening

Czy idą w melanż to nie wiem. Szczerze mówiąc to nie sądze biorąc pod uwagę jak upierdliwe potrafią być tabloidy. Nie zmienia to faktu że zamiast wolnego, cały poniedziałek powinni zbierać opierdol za niedzielę. Jak ktoś tu juz napisał albo ja u Maghata stać na boisku przez 2h albo do wyrzygania oglądać mecz ze swoimi "popisami"

Sebek
09-03-10, 13:37
(...) Odnosiłem sie do faktu zwalniania trenera przez gazety co jest normą kiedy tylko drużyna z góry przegra 2-3 mecze.

(...)

CO do Urbana takich skrupułów nie mam - nic nie osiągnął przez 3 lata a drużyna gra z rundy na rundę co raz gorzej. Dlatego w naszym przypadku uważam że zmiana powinna być dokonana teraz.

A co do tego co piszą gazety to zamiast niepotrzebnej wrzawy i dociekań kto go zastąpi wolę żeby ktoś na górze spokojnie i po cichu dokonał wyboru następcy. Ale tym razem odpowiedniego.

Oj..., tym razem pismaki jadą z Urbanem i resztą tej bandy nieudaczników, jak z dziką świnią.
Mam nadzieję, że wreszcie coś z tego wyniknie.

PS. Nadal optuję za... Bobo. Tak na szybko. :cool:

Zemsta
09-03-10, 15:18
PS. Nadal optuję za... Bobo. Tak na szybko. :cool:

tak na szybko to można całą władzę w ręce Trzeciaka!

MrX
09-03-10, 19:37
raz dwa i pozamiatane.

Chciałeś jakieś bardziej ostrej reakcji - no to proszę.
http://www.legia.com/www/index.php?akt=13491

Mam tylko nadzieję że Urbanowi i spółce nie uda się teraz zaciemnić obrazu kilka wymęczonymi zwycięstwami.....