PDA

Zobacz pełną wersję : Bobo chce do Legii

Sebek
02-03-10, 14:15
przeczytane w legia.com.pl:

Wśród szkoleniowców oczekujących na propozycję pracy w polskiej ekstraklasie jest Bogusław Kaczmarek. "Bobo" po zwolnieniu z Polonii Warszawa jest od dłuższego czasu na bezrobociu. - Na emeryturę się nie wybieram. Cały czas jest na bieżąco z tym co dzieje się w krajowym i zagranicznym futbolu. Dokształcam się. Biorę udział w kursach, konferencjach i spokojnie czekam na ofertę pracy - mówi Futbolnews.pl były asystent Leo Beenhakkera.

Zdaniem Kaczmarka większość polskich trenerów marzy o pracy w Legii czy Wiśle. - Każdy chciałby pracować w takich klubach. Z nimi można myśleć o grze o najwyższe cele. Trener może skupić się wyłącznie na szkoleniu. Ja do tej pory głównie pracowałem w klubach w których ciężko było związać koniec z końcem. Czasem nie wiedziałem czy będą pieniądze na autokar, który zawiezie nas na mecz - opowiada "Bobo".

Kaczmarek nie ukrywa, że chętnie poprowadziłby któryś z wymienionych zespołów. Zaznacza jednak, że nie poluje posady Skorży i Urbana. - Żadnemu z nich źle nie życzę. Ale jakby pojawiła się propozycja pracy z Wisły lub Legii, to długo bym się nie zastanawiał - zapewnia szkoleniowiec.

Może Urban sam zrezygnuje i pozwoli komuś innemu dokończyć rundę? ;)

mardo
02-03-10, 14:17
przeczytane w legia.com.pl:

Może Urban sam zrezygnuje i pozwoli komuś innemu dokończyć rundę? ;)

u nas na autokar starcza, ale z transferami to różnie bywa ;)

ja to widziałbym kogoś z zagranicy

Sebek
02-03-10, 14:31
ja to widziałbym kogoś z zagranicy

No… Bobo jest prawie… z zagranicy. ;)
Ulatowski ewidentnie nauczył się czegoś przy Leonie, więc może Bobo też?

Zemsta
02-03-10, 15:32
No… Bobo jest prawie… z zagranicy. ;)
Ulatowski ewidentnie nauczył się czegoś przy Leonie, więc może Bobo też?

z całym szacunkiem dla Bobo - nie, dziękuję:)

emer
02-03-10, 15:38
A ja bym go wziął do scautingu.

Kijek
02-03-10, 15:41
A ja bym go wziął do scautingu.

Dokladnie, albo na szefa mlodych wilków.

Facet ma duze rozeznanie w Polsce jesli chodzi o mlodych graczy, tylko wydaje mi się ze kiedyś miał propozycję z Wisły na szefa Scoutów i odrzucil z powodu wlasnie ambicji. Tak coś mi się kojarzy.