Zobacz pełną wersję : Śląsk - Legia
Żeby się nie rozpisywać - załamka. Nie ma drugiej linii, Giza, Iwański i Radović - dno. Że Miętowy słabo? A jak ma grać kiedy nie ma wsparcia a jak już dostanie piłkę - to beznadziejną. Jak klepa - o przewidywalna do bólu.
Śląsk w zasadzie nic nie musi robić - wystarczy poczekać aż Legia poda komuś z Wrocławia - tak się kończy 9 akcji Legii na 10...
Potrzebujemy pomocników od zaraz...
i mimo wszystko nowego trenera...
może białe chusteczki na najbliższym meczu ? :>
i mimo wszystko nowego trenera...
może białe chusteczki na najbliższym meczu ? :>
Tak, wygląda na to że czas najwyższy. Drużyna W OGÓLE się nie rozwija...
A jeszcze wygląda na to, że Jankowi kończą się tłumaczenia...
http://www.legia.net/wiadomosci,34681_Konferencja_prasowa_po_meczu_ze_% A6l%B1skiem.html
meczu nie widziałem, ale wygląda na to, że niewiele straciłem
co do Urbana, to rzeczywiście czas na zmiany, ale Walter i spółka raczej na to nie pójdą
Obawiam się że my nie tyle się nie rozwijamy co pikujemy...po meczu z Odrą można było narzekać na skuteczność - ale było z czego strzelić, mecz z Polonią B. to już męczarnie a dzisiaj to już nie było niczego. Poza tym jeszcze jedna rzecz, czy trener Jan potrafi czegoś nauczyć małolatów skoro po raz tysięczny (!!!!!) RYBUS ma lepiej ustawionego gościa - do pustaka - i oczywiście co ? grzałka, zamknięte oczy, napinka i obok...naprawdę na to się już nie da patrzeć....
Obawiam się że my nie tyle się nie rozwijamy co pikujemy...po meczu z Odrą można było narzekać na skuteczność - ale było z czego strzelić, mecz z Polonią B. to już męczarnie a dzisiaj to już nie było niczego. Poza tym jeszcze jedna rzecz, czy trener Jan potrafi czegoś nauczyć małolatów skoro po raz tysięczny (!!!!!) RYBUS ma lepiej ustawionego gościa - do pustaka - i oczywiście co ? grzałka, zamknięte oczy, napinka i obok...naprawdę na to się już nie da patrzeć....
Ciekawe co by o tym powiedział Andrzej Wiśniewski?
http://www.youtube.com/watch?v=o_sVLU09j8U
Na trenera go :)
meczu nie widziałem, ale wygląda na to, że niewiele straciłem
co do Urbana, to rzeczywiście czas na zmiany, ale Walter i spółka raczej na to nie pójdą
Wierzę że u każdego jest granica wytrzymałości...
BTW:Patrzycie jeszcze na tabele ?
Wierzę że u każdego jest granica wytrzymałości...
BTW:Patrzycie jeszcze na tabele ?
Tu IMO nei powinno chodzić o wytrzymalość bo to jest biznes a nie zabawa. Teraz jest najlepszy moment na zwolnienie Urbana. On już prochu nie wymyśli...
Tu IMO nei powinno chodzić o wytrzymalość bo to jest biznes a nie zabawa. Teraz jest najlepszy moment na zwolnienie Urbana. On już prochu nie wymyśli...
obawiam się, że dla niektórych nie jest jeszcze odpowiedni
czeka nas jeszcze remis z Lechią i porażka z Lechem - może wtedy?
a swoją drogą to dziwne, że media nie drążą tematu Urbana i jeszcze go nie zwalniają?
a swoją drogą to dziwne, że media nie drążą tematu Urbana i jeszcze go nie zwalniają?
Zjebał Janek pismaków jak psy że się Legii czepiają jakby miała takie sukcesy jak Górnik to siedzą cicho :)
Pomyśleć, że jadąc na mecz z kumplem (kibic śląska i były jego piłkarz) myślałem jak to wracając będę dumny ze swojej drużyny.. Cóż, kolejny raz niestety się nie udało.
Wracaliśmy wyjątkowo spokojnie, aż tu nagle na podwójenj ciągłej wyprzedza nas jakiś autokar widmo na blachach w Wołomina.. Wykorzystaliśmy zapas mocy i podjechaliśmy im pod sam zderzak. Ciekawy widok - ktoś na końcu autokaru rozlewa przezroczystą ciecz z równie przezroczystej, owalnej butli. Zapewnie ISOSTAR. Tak, tak. wystarczył rzut okiem i widać było trzy czarne paski na dresach chłopaków, naszego zespołu. Dobrze, że chociaż "L" - kę pokazali widząc nasze pozdrowienia....
Miałem być dumny, był lekki wstyd.
O_o a twarze bohaterów były do rozpoznania ? :>
Dramat. Na pierwszej polowie kilka razy zasnąłem. Na drugiej korciło żeby przełączac na C+ film bo leciał film z Ashtonem Kutcherem.
Zero pomysłu, zero sytuacji. Z tego Janek juz nic nie ukręci. Ale potencjał jest. Trzeba tylko trenera. Jak dla mnie czas Janka w Legii już się skończył.
A JEDNAK JEST JESZCZE TROCHĘ CZASU DLA JANKA :>
Za oficjalną:
"Od początku bieżącego sezonu Legia rozegrała 10 meczów w Ekstraklasie oraz kwalifikacjach do Ligi Europejskiej. W tym czasie nasza drużyna strzeliła 13 goli i straciła 4 bramki. Mimo korzystnego bilansu nie można być do końca zadowolonym z postawy zespołu."
Czyli czekamy....
Dramat. Na pierwszej polowie kilka razy zasnąłem. Na drugiej korciło żeby przełączac na C+ film bo leciał film z Ashtonem Kutcherem.
Zero pomysłu, zero sytuacji. Z tego Janek juz nic nie ukręci. Ale potencjał jest. Trzeba tylko trenera. Jak dla mnie czas Janka w Legii już się skończył.
Po meczu z Lechem to ja już sam nie wiem co sądzić o Janku. Za to po dzisiejszej Lidze+ doszedłem do wniosku, że Legia powinna się zakręcić koło Bruno z Jagiellonii. Przytomny grajek, dobra technika, dobry strzał...
Po meczu z Lechem to ja już sam nie wiem co sądzić o Janku.
Urban ma zadziwiającą umiejętność utrzymywania się na powierzchni wody i to nawet , gdy chwilę wcześniej już niemal dotykał nogami dna. Tak jak teraz - ze cztery mecze beznadziejne z co raz gorszą grą i kiedy już czuć, że po następnym tego typu meczu może znaleźć się za burtą, to przyjeżdża do nas Lechia i gra maksymalną padlinę. Wygrywamy na luzaku, a potem przyjeżdża Lech, z którym od dobrych kilku meczów nie byliśmy w stanie wygrać i oczywiście Legia w miarę pewnie ich pokonuje i wszyscy znów są przeszczęśliwi i zastanawiają się czy właściwie jest sens zwalniać Jasia...
A za tydzień na spokoju damy ciała w Białymstoku :)