PDA

Zobacz pełną wersję : W Turynie tez KIBICE protestuja

Kijek
02-02-10, 12:44
http://www.legialive.pl/news/33691_Drughi_Protest_bedzie_kontynuowany_az_do_sku tku.html

Jesli w Legii Dzihad to tam chyba Al-Kaida Juve !?

Zemsta
02-02-10, 13:38
http://www.legialive.pl/news/33691_Drughi_Protest_bedzie_kontynuowany_az_do_sku tku.html

zwyczajnie tym też się w dupach poprzewracało

mardo
02-02-10, 13:39

Podpalanie krzesełek - nic, tylko pogratulować!

Ciekawe czy chłopaki u siebie w kuchni też krzesła podpalają - bo zupa była za słona ;)

Kijek
02-02-10, 13:53
Czyli co?

Warszawa -> Turyn -> Manchester.

tym wszystkim się poprzewracało ?

Zemsta
02-02-10, 14:43
Czyli co?

Warszawa -> Turyn -> Manchester.

tym wszystkim się poprzewracało ?

nigdzie nie wspomniałem o Wawie i Manchesterze.
no ale skoro podnosisz temat...:)
1. tym w Turynie się zdecydowanie poprzewracało,
2. kilku w Warszawie też,
3. gdyby się komuś w Manchesterze przewróciło w opisany w linku sposób, byłoby to ostatnie takie przewrócenie w dupie w historii ich obecności na stadionie

i teraz idealistyczna wstawka, pełna hipokryzji i wewnętrznie przeze mnie już obśmiana:
"co nie zmiania faktu, że kibice mogą wyrażać swoje niezadowolenie z działań właścicieli klubu w drodze kulturalnego dialogu i mając na uwadze wspólnotę interesów"

crammer
02-02-10, 15:24
http://portalkibica.pl/aktualnosci/monachium-ultrasi-chca-tolerancji-geje-bronia-podejrzanych.html

im tez sie w dupach poprzewracalo?

Kijek
02-02-10, 15:27
nigdzie nie wspomniałem o Wawie i Manchesterze.
no ale skoro podnosisz temat...:)
1. tym w Turynie się zdecydowanie poprzewracało,
2. kilku w Warszawie też,
3. gdyby się komuś w Manchesterze przewróciło w opisany w linku sposób, byłoby to ostatnie takie przewrócenie w dupie w historii ich obecności na stadionie

i teraz idealistyczna wstawka, pełna hipokryzji i wewnętrznie przeze mnie już obśmiana:
"co nie zmiania faktu, że kibice mogą wyrażać swoje niezadowolenie z działań właścicieli klubu w drodze kulturalnego dialogu i mając na uwadze wspólnotę interesów"

Dlaczego obsmiewasz cos co powinno byc norma i "pewnikiem"?

Kibice ( w rozumieniu twoich idoli i ciebie samego - klienci) nie maja prawa wyrazania zdania o towarze za ktory placa pieniadze?

wolak
02-02-10, 18:39

Kibice ( w rozumieniu twoich idoli i ciebie samego - klienci) nie maja prawa wyrazania zdania o towarze za ktory placa pieniadze?

Kibice mają prawo wyrażać zdanie, ale zdanie wyraża się na piśmie albo cytując klasyka : wydając odgłosy "paszczą".
Podpalanie krzesełek wykracza poza określenie "zdania" ... no chyba że jest to swoiście rozumiany performance ale taka "sztuka" (przynajmniej do mnie) nie przemawia.

Reasumując transparenty i okrzyki na stadionie TAK, podpalanie i demolka NIE

W razie jakbyś miał wątpliwości : protest nie powinien naruszać ogólnie przyjętych norm społecznych czyli: napierdalanki z ochroną, okrzyki typu "spierd..." albo "jeb.. iksa", napisy o odbywaniu stosunku z kimś tam, gwałty oraz podpalenia się w nich nie mieszczą

Kijek
02-02-10, 18:48
Kibice mają prawo wyrażać zdanie, ale zdanie wyraża się na piśmie albo cytując klasyka : wydając odgłosy "paszczą".
Podpalanie krzesełek wykracza poza określenie "zdania" ... no chyba że jest to swoiście rozumiany performance ale taka "sztuka" (przynajmniej do mnie) nie przemawia.
Kiedys Wojewódzki w TVNie włozyl Polska flage w kupe... Tez wyrazil swoje zdanie.
Wtedy jakos w TVN24 na pasku o tym nie pisano ani słowa....

Wolak, tak z ciekawosci - twoj podpis, cytat z Kosmali to masz go dlatego ze w niego wierzysz, w te słowa ?

Zemsta
02-02-10, 19:23
http://portalkibica.pl/aktualnosci/monachium-ultrasi-chca-tolerancji-geje-bronia-podejrzanych.html

im tez sie w dupach poprzewracalo?

sprawy nie znam - ale z opisu wniskuję, że nie.
kulturalnie zaprotestowali - pełen szacun
choć mogli spalić :)

Bolek
02-02-10, 20:49
Kiedys Wojewódzki w TVNie włozyl Polska flage w kupe... Tez wyrazil swoje zdanie.

No dobrze, ale czy hipokryzja jednych ma usprawiedliwiać chamstwo innych?

Zemsta
02-02-10, 22:45

pewno pisali, nawet jeśli nie o samym wątpliwej oryginalności wybryku to już z pewnością o uniewinniającym wyroku sądu
no ale jakby to powiedział jeden z forumowiczów - to wszystko żydzi wiec nie ma co się dziwić:)

Zemsta
03-02-10, 09:11

mają mają - przeca o tym pisałem.
obśmiewałem wewnętrznie wyrażenia "kulturalny sposób" oraz "wspólnota interesów"

bo jakoś mi nie przystoją do realu

Kijek
03-02-10, 09:34
bo jakoś mi nie przystoją do realu

W Realu to wszystko jest paziowo.
Info facebookowe sprzed 2 tygodni.

:D

Zemsta
03-02-10, 09:36
W Realu to wszystko jest paziowo.
Info facebookowe sprzed 2 tygodni.

Zemsta lubi to <kciuk>
(choć nie do końca pojąłem aluzję)

wolak
03-02-10, 11:43
Wolak, tak z ciekawosci - twoj podpis, cytat z Kosmali to masz go dlatego ze w niego wierzysz, w te słowa ?

Zgadnij :D

podpowiedź:
w podpisie raczej umieszczam to co mnie bawi niż wyraża moje zdanie

Bolek
05-02-10, 00:12
Zgadnij :D

podpowiedź:
w podpisie raczej umieszczam to co mnie bawi niż wyraża moje zdanie

Jeśli chodzi o Twój podpis to mamy twórcze rozwinięcie stanowiska w nim zawartego. Otóż, jak wynika z poniższego linka kibic na Legię przyjdzie bo czeka na niego zupełnie nowa jakość widowiska - nie zmoknie a do tego będzie mógł skorzystać z szerokiej oferty gastronomicznej. Tak z ciekawości, czy taka oferta wyczerpuje Twoje wymagania odnośnie meczu piłkarskiego? ;-)

http://legialive.pl/news/33739_Drabczyk_Zupelnie_nowa_jakosc_widowiska.html

P.S. Motyla noga, odpowiesz w końcu na priva czy nie?

mort
05-02-10, 07:26
Otóż, jak wynika z poniższego linka kibic na Legię przyjdzie bo czeka na niego zupełnie nowa jakość widowiska - nie zmoknie a do tego będzie mógł skorzystać z szerokiej oferty gastronomicznej. Tak z ciekawości, czy taka oferta wyczerpuje Twoje wymagania odnośnie meczu piłkarskiego? ;-)

nie wiem jak wolak ale ja to jeszcze czuję sie przekonany poprzez pamiatki, które można nabyć. O, na przykład to:

http://sklep.legia.com/sklep/images/product/c9f1353517250c85b31332dc425393ea.jpg

nie pytajcie co to ma być - według "marketingowców" ozdoba zimowa :D

wolak
05-02-10, 08:30
Jeśli chodzi o Twój podpis to mamy twórcze rozwinięcie stanowiska w nim zawartego. Otóż, jak wynika z poniższego linka kibic na Legię przyjdzie bo czeka na niego zupełnie nowa jakość widowiska - nie zmoknie a do tego będzie mógł skorzystać z szerokiej oferty gastronomicznej. Tak z ciekawości, czy taka oferta wyczerpuje Twoje wymagania odnośnie meczu piłkarskiego? ;-)

http://legialive.pl/news/33739_Drabczyk_Zupelnie_nowa_jakosc_widowiska.html

P.S. Motyla noga, odpowiesz w końcu na priva czy nie?

Nie wiem czy to celowe ale dziwnie brzmi sformułowanie:
"Na nowym obiekcie północna trybuna będzie przeznaczona dla najbardziej fanatycznych, warszawskich kibiców."

Czyli co reszta trybun dla nie warszawskich? :D

A co do mnie to jasne, zawsze już będę miał gdzie pójść jak będę chciał dobrze zjeść i nie zmoknąć bo na razie to z tym bida w Warszawie :D

PS: na priva odpowiedziałem
PPS: gadżecik (?) wklejony przez Morta: uuuuroczy :D

wolak
05-02-10, 08:36
nie wiem jak wolak ale ja to jeszcze czuję sie przekonany poprzez pamiatki, które można nabyć. O, na przykład to:

http://sklep.legia.com/sklep/images/product/c9f1353517250c85b31332dc425393ea.jpg

Zwróć uwagę na kolor gwiazdki nad "trumienką" :D
a mogli dać białą ....

Bolek
05-02-10, 08:36

Mort, na tą sprawę trzeba spojrzeć szeroko. Otóż, oferta sklepu Legii powinna być skierowana do wielu różnych osób. I popatrz, jak ktoś np. nie przepada z swoim dzieckiem i chciałby je porządnie wystraszyć w święta to będzie jak znalazł ;-)

mardo
05-02-10, 09:36
Mort, na tą sprawę trzeba spojrzeć szeroko. Otóż, oferta sklepu Legii powinna być skierowana do wielu różnych osób. I popatrz, jak ktoś np. nie przepada z swoim dzieckiem i chciałby je porządnie wystraszyć w święta to będzie jak znalazł ;-)

A ja z ciekawości zapytałem przed chwilą swojej 4,5 letniej córki - co to jest?
Odpowiedziała że ptak! I wcale się nie wystraszyła.

Kijek
05-02-10, 09:50
Za duzo cartoon network oglada ;) :D

mardo
05-02-10, 09:53
Za duzo cartoon network oglada ;) :D

Wiesz co, w ogóle tego kanału nie ogląda bo uważam, że to kanał z kreskówkami dla dorosłych a nie dla dzieci, ale ogląda inne. ;)

Bolek
05-02-10, 09:59
A ja z ciekawości zapytałem przed chwilą swojej 4,5 letniej córki - co to jest?
Odpowiedziała że ptak! I wcale się nie wystraszyła.

Mardo, Ty ryzykant jesteś - mogłeś zapewnić córce traumatyczne przeżycia z dzieciństwa ;-)

mardo
05-02-10, 10:19
Mardo, Ty ryzykant jesteś - mogłeś zapewnić córce traumatyczne przeżycia z dzieciństwa ;-)

eee tam, przecież takie produkty tworzą najlepsi marketingowcy i produkcja poprzedzona jest szeregiem badań przeprowadzonych na rożnych grupach docelowych

a na poważnie to moja córka nie należy do tych bojących

Kijek
05-02-10, 10:46
a na poważnie to moja córka nie należy do tych bojących
No to szalik, na płot i raca.
chuj z zakazami !

mardo
05-02-10, 10:49
No to szalik, na płot i raca.
chuj z zakazami !

trochę inne wzorce ;)

Kijek
05-02-10, 10:54
Jakby miala 20 lat wiecej to by Mort ja zabral w walentynki do kina, kupił bombiniere i balon w ksztalcie serca.

zdzierżył byś to ? ;)

mardo
05-02-10, 11:03
Jakby miala 20 lat wiecej to by Mort ja zabral w walentynki do kina, kupił bombiniere i balon w ksztalcie serca.

zdzierżył byś to ? ;)

wiesz, jak dzieci są pełnoletnie to już nie masz takiego wpływu na to z kim i gdzie

zabawa polega na tym, żeby do tego czasu przedstawiać odpowiednie wzorce

a swoją drogą to czasami się zastanawiam jak się zachowam w sytuacji, kiedy moja córka będzie przyprowadzać do domu nowych "kolegów" :D
pożyjemy, zobaczymy...

Kijek
05-02-10, 11:13
a swoją drogą to czasami się zastanawiam jak się zachowam w sytuacji, kiedy moja córka będzie przyprowadzać do domu nowych "kolegów" :D
pożyjemy, zobaczymy...

oby tylko czarnej krwi w zylach nie mieli.
albo nie byli z Suwalk ;)