PDA

Zobacz pełną wersję : Bilety

Kijek
16-12-09, 11:13
W ktorym kinie bilety kosztuja 45 zł?:D

Pozdro dla Zemsty i innych pazi.

Zemsta
16-12-09, 11:49
W ktorym kinie bilety kosztuja 45 zł?:D

Pozdro dla Zemsty i innych pazi.

pewno chciałbyś, żeby odpisał coś w Twoim stylu typu:
-paź to cie zrobił, albo
-paź cie wczoraj kąpał
ale się rozczarujesz

dzięki za pozdrowienia
stać mnie na bilet - jeśli to zbliży nas choć o trochę do sytuacji w której na stadionie nie będzie buractwa - zapłacę z dziką radością.

ps. na sekcje, cwks itp bilety są tańsze.
Legion w ręce, lwiątko na piersi i klniesz do woli
EDIT:
psps. 420/15=28
i tyle w tym temacie

RadO
16-12-09, 12:11
stać mnie na bilet - jeśli to zbliży nas choć o trochę do sytuacji w której na stadionie nie będzie buractwa - zapłacę z dziką radością.

Zwalniają błędowskiego i bandę idiotów od zubrzyckiego?

emer
16-12-09, 12:20
Przecież wyraźnie piszą, że bilet będzie kosztował ok 28 zł.
To już chyba jest niezła cena jak na Warszawę, nie?

Kijek
16-12-09, 12:23
Ekstra, mnie tez stac zeby zaplacic te 420zł za karnet. I co z tego?

Nie wiem moze ty sie obracasz w środowisku ludzi ktorzy zarabiają tyle ile Ty albo wiecej. Ja wśród moich znajomych mam dochody jedne z wyzszych i nie wiem czy reszta bedzie taka skłonna wylożyc 420 zł.
I co maja zrobic?
Przestac chodzic? Przestac kibicowac?

Gwarantuje Ci ze obejrzeli 3 razy wiecej meczów na Łazienkowskiej niz Ty, maja parenascie razy wiecej wyjazdów na koncie wiecej od ciebie, zdzieraja gardło wtedy kiedy tobie sie dupy z krzesełka nie chce ruszyc.
I co ?

A na CWKS - tak TEZ chodzą.
Ale pomysl ilu stac nie bedzie?

Inne inwektywy pod twoim adresem zostawie na pozniej, i mam w nosie ostrzezenia, bany etc.

Kijek
16-12-09, 12:26

Przeciez pisze wyraznie ze 28 w opcji wykupienia karnetu ? Nie?
A jak juz bez karnetu to ..?

Kijek
16-12-09, 12:32
Zwalniają błędowskiego i bandę idiotów od zubrzyckiego?

Wtedy Zemsta sie obrazi i przestanie chodzic bo mu zabawki z piaskownicy zabrali. :(

Mixel
16-12-09, 12:40
Przeciez pisze wyraznie ze 28 w opcji wykupienia karnetu ? Nie?
A jak juz bez karnetu to ..?

A jak już bez karnetu to zazwyczaj są to pikniki, janusze, andrzeje, koniunkturaliści czy jak tam inaczej chcesz ich zwać, chodzący tylko na mecze z "górnej półki" i powinni płacić znacząco więcej niż wierny kibic, który jest na każdym meczu. Nieprawda?

Kijek
16-12-09, 12:46
A jak już bez karnetu to zazwyczaj są to pikniki, janusze, andrzeje, koniunkturaliści
bzdura kompletna

Mixel
16-12-09, 13:40
bzdura kompletna

A rozumiem, ci co przychodzą na pojedyncze mecze ale nie są Twoimi kolegami to są janusze, andrzeje, małysze i koniunkturaliści. Teraz dobrze zrozumiałem?

(L)ebil
16-12-09, 13:43

zemsta, dzika radość - to atrybuty spokojnego kibica ? Wybacz, nie bardzo pasują. Raczej im bliżej do złośliwego, wścibskiego babska (coś w rodzaju przeciętnej teściowej) jak ulał pasującej do buraka. Nie kupuj karnetu. Dzięki temu będzie o jednego buraka mniej.

Kijek
16-12-09, 14:09
A rozumiem, ci co przychodzą na pojedyncze mecze ale nie są Twoimi kolegami to są janusze, andrzeje, małysze i koniunkturaliści. Teraz dobrze zrozumiałem?

Bez kitu.
Dobrze ze obsesja jest uleczalna.

Nie, zle zrozumiales.

Mixel
16-12-09, 14:52
Bez kitu.
Dobrze ze obsesja jest uleczalna.

Nie, zle zrozumiales.

Uleczyli Ci obsesję ant-januszową i dlatego walczysz o tańsze bilety dla nie-fanatyków?

Yankee
16-12-09, 15:01

ta cena ma byc jak podzielisz 420 zl za karnet na 15 meczy.na jak to okreslili "sektor dla zorganizowanych grup kibiców "

chcą sprzedac jak najwiecej karnetow,to pewnie cena pojedynczego biletu bedzie sporo wyzsza

Szczerze mowiac to na np Piasta ,Odre 28zl to juz za duzo Na pozostalych miejscach ceny beda wyzsze, a do przyjscia na takie mecze "nie fanatyka "zachecic moze chyba tylko cena mocno promocyjna

Kijek
16-12-09, 15:06
Szczerze mowiac to na np Piasta ,Odre 28zl to juz za duzo Na pozostalych miejscach ceny beda wyzsze, a do przyjscia na takie mecze "nie fanatyka "zachecic moze chyba tylko cena mocno promocyjna

Czy cena >30Pln na Piasta/Odre/80% naszej* ligi jest "poromocyjna"?

*z wyjatkiem Lecha i Wisły.

Kijek
16-12-09, 15:10
Uleczyli Ci obsesję ant-januszową i dlatego walczysz o tańsze bilety dla nie-fanatyków?
Nigdy nie mówiłem ze fanatyk chodzi na wszystkie mecze.

Lebil kiedy był ostatnio na meczu?Fanatykiem nie jest ?

Naprawde nie mam siły co chwile udowadniac ze nie jestem wielbłądem.
Jeszcze duzo razy masz zamiar wkładac w moje usta słowa ktoryche niepowiedzialem lub nienapisałem to dawaj w jednej partii bedzie szybciej.

Yankee
16-12-09, 15:18
Czy cena >30Pln na Piasta/Odre/80% naszej* ligi jest "poromocyjna"?

*z wyjatkiem Lecha i Wisły.

ja na taka przyslowiowa Odre :) dalbym po 12-15zl zeby zapelnic troche stadion.ciezko w ogole namowic kogos "niezangazowanego"zeby na takie "widowisko" przyszedl a za 30 zl to juz baardzo ciezko

Mixel
16-12-09, 15:25
Nigdy nie mówiłem ze fanatyk chodzi na wszystkie mecze.

Lebil kiedy był ostatnio na meczu?Fanatykiem nie jest ?

Zakładając, że Lebil jest fanatykiem a nie chodzi na mecze, nie powinno mieć znaczenia dla takiego fanatyka jakie są ceny biletów. A nawet jeśli "od wielkiego dzwonu" będzie chciał iść na mecz, to raz na parę lat może zapłacic dużo.

Naprawde nie mam siły co chwile udowadniac ze nie jestem wielbłądem.
Jeszcze duzo razy masz zamiar wkładac w moje usta słowa ktoryche niepowiedzialem lub nienapisałem to dawaj w jednej partii bedzie szybciej.

Bardzo intensywnie pokazujesz na tym forum, że bezkrytycznie popierasz grupę ludzi, którzy mają bardzo ściśle określone poglądy, w szczególności na januszy, małyszy, pikników i koniunkturalistów i z tego wynika moje zdanie na Twój temat. Jeśli się mylę i krytycznie spoglądasz na działania i filozofie tych ludzi, to przepraszam ale nie udało mi się zauważyć tego na forum.

Kijek
16-12-09, 15:25
ja na taka przyslowiowa Odre :) dalbym po 12-15zl zeby zapelnic troche stadion.ciezko w ogole namowic kogos "niezangazowanego"zeby na takie "widowisko" przyszedl a za 30 zl to juz baardzo ciezko

Przysłowiowa Odra to tak jak powiedzialem wszystko z wyjatkiem Wisły Lecha no i moze jeszcze ze dwoch druzyn.

Kijek
16-12-09, 15:32
Zakładając, że Lebil jest fanatykiem a nie chodzi na mecze, nie powinno mieć znaczenia dla takiego fanatyka jakie są ceny biletów. A nawet jeśli "od wielkiego dzwonu" będzie chciał iść na mecz, to raz na parę lat może zapłacic dużo.

W "odwracaniu kota ogonem" przebiles nawet mnie.

Bardzo intensywnie pokazujesz na tym forum, że bezkrytycznie popierasz grupę ludzi, którzy mają bardzo ściśle określone poglądy, w szczególności na januszy, małyszy, pikników i koniunkturalistów i z tego wynika moje zdanie na Twój temat.
Bez komentarza.
Jeśli się mylę i krytycznie spoglądasz na działania i filozofie tych ludzi, to przepraszam ale nie udało mi się zauważyć tego na forum.
Prosze, na zdrowie. Kompletnie mi nie zalezy zebys widział to na forum.
W prywatnych rozmowach nawet z "kumatszymi" moge wypowiadac swoje zdanie w 100% prawdziwe. Co w sobote miało miejsce przy małej okazji.

Mixel
16-12-09, 15:47
Prosze, na zdrowie. Kompletnie mi nie zalezy zebys widział to na forum.
W prywatnych rozmowach nawet z "kumatszymi" moge wypowiadac swoje zdanie w 100% prawdziwe. Co w sobote miało miejsce przy małej okazji.

W tej sytuacji będę musiał pozostać przy swoim zdaniu na Twój temat. Wiem, że masz to w głębokim poważaniu ale nie powinieneś się obruszać skoro ktoś widzi Cię takim jakim chcesz być widziany.

MrX
16-12-09, 16:45
Ekstra, mnie tez stac zeby zaplacic te 420zł za karnet. I co z tego?

Ale zdaje się to 420PLN nie na raz jest płatne???

Klub oferował w tym roku karnety rozłożone na 4 raty. Każda z nich rozłozona na 4 równe części co w przypadku 420 PLN na sezon daje kwotę 105PLN dla jednej. Ponieważ skorzystałem z oferty ratalnej, wiem że raty wypadają jakoś co dwa miesiące więc chyba przyznasz że obiektywnie obciążenie 105 PLN raz co 2 miechy - to chyba nie jest dramat?

Dodadtkowo KP nie żądało żadnych zaświadczeń o zatrudnieniu czy o zarobkach - kredyt dostawało się na dowód osobisty a cała operacja trwała 15 min. Wydaje mi się że to jest sensowna oferta.....

Czy ktoś wie czy np. Lech czy Wisła mają sprzedaż ratalna karnetów?

wolak
16-12-09, 17:02

Kijek... RESPECT!

rozumiem że nie szczegóły, ale może zdradzisz nam chociaż ogólnie czego dotyczył temat w którym masz inne zdanie niż "najkumatsi z kumatych"?

o ile oczywiście było ono inne, co w 100% nie wynika z Twojej wypowiedzi. Jeśli było takie samo jak kumatych tylko było także Twoim to nie pisz.

Kijek
16-12-09, 17:22
Kijek... RESPECT!

rozumiem że nie szczegóły, ale może zdradzisz nam chociaż ogólnie czego dotyczył temat w którym masz inne zdanie niż "najkumatsi z kumatych"?

o ile oczywiście było ono inne, co w 100% nie wynika z Twojej wypowiedzi. Jeśli było takie samo jak kumatych tylko było także Twoim to nie pisz.

A po co Ci to wiedziec?

Kijek
16-12-09, 17:31
Ale zdaje się to 420PLN nie na raz jest płatne???

Klub oferował w tym roku karnety rozłożone na 4 raty. Każda z nich rozłozona na 4 równe części co w przypadku 420 PLN na sezon daje kwotę 105PLN dla jednej. Ponieważ skorzystałem z oferty ratalnej, wiem że raty wypadają jakoś co dwa miesiące więc chyba przyznasz że obiektywnie obciążenie 105 PLN raz co 2 miechy - to chyba nie jest dramat?

Dodadtkowo KP nie żądało żadnych zaświadczeń o zatrudnieniu czy o zarobkach - kredyt dostawało się na dowód osobisty a cała operacja trwała 15 min. Wydaje mi się że to jest sensowna oferta.....

Czy ktoś wie czy np. Lech czy Wisła mają sprzedaż ratalna karnetów?

WOW, a co to zmienia? Tak czy siak musisz przyniesc im w zebach 420zł. Tak wiem zaraz zleci sie klakier Zemsta i zacznie tworzyc swoje teorie.

tam sprzedazy ratalnej nie ma - nadal nie widze sensu.

Wisła najtanszy karnet 220 pln
Lech najtanszy karnet 230 pln
Legia najtanszy karnet 315 pln.

Tak w komentarzu.

Tak w komentarzy drugim: na Lechu mysla jak obnizyc ceny aby zapelnic stadion a na Legii robia wszystko aby podniec ceny zeby zapelnic stadion.

Chcesz sie załozyc kto predzej zapelni stadion ? Przypominam na Lechu pojmnosc bedzie 10.000 wieksza.

wolak
16-12-09, 17:36
A po co Ci to wiedziec?

No wiesz, ciekawy przypadek jak ktoś zawsze idzie po linii i całkowicie, bezkrytycznie się zgadza a tu nagle wychodzi "schizma".

Byłem ciekaw czy "presja grupy rówieśniczej "zaczyna słabnąć i zaczynasz myśleć samodzielnie? a może masz jakieś zasady własne i potrafisz ich bronić?

Ciekawość po prostu, równie zaintrygowałby mnie Lebil jakby napisał że jednak ITI coś dobrego dla Legii zrobiło ale nie powie w jakiej kwestii, albo Mort gdyby stwierdził że z Błędowskim da się dogadać lecz nie powie w jakiej sprawie ...

Rozumiem też że jak jest wojna to i konspira musi być, dlatego pytałem ogólnie ale jak nie to nie.
Trzymanie języka za zębami pomaga zachować je w całości :-)

Kijek
16-12-09, 17:51
No wiesz, ciekawy przypadek jak ktoś zawsze idzie po linii i całkowicie, bezkrytycznie się zgadza a tu nagle wychodzi "schizma".

Byłem ciekaw czy "presja grupy rówieśniczej "zaczyna słabnąć i zaczynasz myśleć samodzielnie? a może masz jakieś zasady własne i potrafisz ich bronić?

Ciekawość po prostu, równie zaintrygowałby mnie Lebil jakby napisał że jednak ITI coś dobrego dla Legii zrobiło ale nie powie w jakiej kwestii, albo Mort gdyby stwierdził że z Błędowskim da się dogadać lecz nie powie w jakiej sprawie ...

Rozumiem też że jak jest wojna to i konspira musi być, dlatego pytałem ogólnie ale jak nie to nie.
Trzymanie języka za zębami pomaga zachować je w całości :-)

Nie przekonales mnie :cool:
Zawsze krytycznie.
"zawsze zgodnie z soba".

Zawsze myslalem samodzielnie, nigdy tez nie odczuwałem presji "grupu rowniesniczej".

Kazdy ma jakies zasady. Gorzej jak ktos ich nie ma vide. Niedziałek czy Polak.

mort
16-12-09, 18:39
albo Mort gdyby stwierdził że z Błędowskim da się dogadać lecz nie powie w jakiej sprawie ...

oficjalnie, wszem i wobec stwierdzam - jeżeli nawet Błędowski stwierdzi,że Ziemia kręci się wokół Słońca to ja napiszę, że niech poczyta lepiej Ptolemeusza zanim palnie bzdurę :) nie widze mozliwości porozumienia na ŻADNEJ płaszczyźnie.

mort
16-12-09, 18:43
Nie przekonales mnie :cool:
Zawsze krytycznie.
"zawsze zgodnie z soba".

Zawsze myslalem samodzielnie, nigdy tez nie odczuwałem presji "grupu rowniesniczej".

Kazdy ma jakies zasady. Gorzej jak ktos ich nie ma vide. Niedziałek czy Polak.

naprawdę Panowie to nie jest tak,że wśród protestujących panuje jakaś stuprocentowa homogeniczność poglądów a kto przeciw tego w tubę. Ba śmiało zaryzykuję stwierdzenie,że dyskusje w trakcie "nocnych rozmów Polaków" mają często wyższy stopień emocjonalności niż wzajemne połajanki w czasie najbardziej hardcorowych dyskusji drzewkowych.

Zresztą myślę,że doskonale o tym wiecie i ze swoich złośliwości czerpiecie satysfakcję.

wolak
16-12-09, 19:32
Zresztą myślę,że doskonale o tym wiecie i ze swoich złośliwości czerpiecie satysfakcję.

Oczywiście że wiemy :D
Wiemy także że oprócz grupy /nazwijmy ją umownie "jajogłowych" :-)/ jest również grupa która nie ma własnych poglądów a poglądy wyłuszczone przez "autorytety" są akceptowane bezgranicznie - Kijka plasuję w tej drugiej grupie /nie znam go osobiście ale taki obraz wyłania mi się z jego wypowiedzi i naprawdę jeśli miał inne zdanie (czyt. swoje) niż większość to ... respect :)

No i wiemy także że jakiekolwiek decyzje/pomysły/ które wyjdą z nocnych polaków rozmów "jajogłowych" i tak podlegają akceptacji /lub nie/ przez grupę ... no ... żeby tak pozostać w konwencji political fiction : "jastrzębi".

:p

RG_
17-12-09, 01:10
No i wiemy także że jakiekolwiek decyzje/pomysły/ które wyjdą z nocnych polaków rozmów "jajogłowych" i tak podlegają akceptacji /lub nie/ przez grupę ... no ... żeby tak pozostać w konwencji political fiction : "jastrzębi".

:p

Ale zapewne zdajesz sobię sprawe, że grupa "jastrzębi" ma wewnętrznie dość różniące się poglądy względem niektórych podstaowych spraw? Zatem otrzymanie/badź nie/ akceptacji na decyzje/pomysły zależy od tego czy decyzja/pomysł jest uniwersalna dla całej grupy. Uniwersalnosc mocno zaweza kreatywnosc.

RG_
17-12-09, 01:24
Wisła najtanszy karnet 220 pln
Lech najtanszy karnet 230 pln
Legia najtanszy karnet 315 pln.

Tak w komentarzu.

Tak w komentarzy drugim: na Lechu mysla jak obnizyc ceny aby zapelnic stadion a na Legii robia wszystko aby podniec ceny zeby zapelnic stadion.

Lech z założenia ma być klubem lokalnej społeczności. Tam potrzebny jest miejski "proletariat" na stadionie.
Na Legii dążeni właścicieli wyglądają jakby miały iść w kierunku elitarnosci publicznosci. Tani widz, o ile nie stanowilby elementu choreograficznego na trybunie ultrasow, nie jest potrzebny, poniewaz odstrasza widza elitarnego.
Do tego Legia, by przyciagnac rzesze przyjezdnych bialych kolnierzykow, nie moze stawiac na lokalnosc. Musi stac sie klubem uniwersalnym. Przeciez Miecugow nie przyjdzie na Legie na ktorej obrazana jest jego Cracovia, ale poogladac pilke moze przyjsc.

wolak
17-12-09, 08:43
Lech z założenia ma być klubem lokalnej społeczności. Tam potrzebny jest miejski "proletariat" na stadionie.
Na Legii dążeni właścicieli wyglądają jakby miały iść w kierunku elitarnosci publicznosci. Tani widz, o ile nie stanowilby elementu choreograficznego na trybunie ultrasow, nie jest potrzebny, poniewaz odstrasza widza elitarnego.
Do tego Legia, by przyciagnac rzesze przyjezdnych bialych kolnierzykow, nie moze stawiac na lokalnosc. Musi stac sie klubem uniwersalnym. Przeciez Miecugow nie przyjdzie na Legie na ktorej obrazana jest jego Cracovia, ale poogladac pilke moze przyjsc.

Absolutna zgoda, ale aby "miecugopodobny" widz przyszedł na stadion powinien dostać:
1) Piłkę na dobrym poziomie i przyjemnym dla oka - czyli dwie klasy wyżej niż obecnie
2) Dodatkową wisienką na torcie powinny być "egzotyczne" dla białych kołnierzyków oprawy ultrasów.

Za to by zapłacili. Tyle że powyższy stan wymaga inwestycji no i ultrasów.
Wydaje mi się że przeceniają troszkę potęgę mediów, można wmówić milionom ludzi że YCD jest super programem ale tylko dlatego że to nie wymaga ruszenia dupy sprzed telewizora i jest za free. Spędzić amatorów piłki w chłodniejsze dni, za dużą kasę aby oglądali padakę będzie duuuużo trudniej.

(L)ebil
17-12-09, 13:02

Ale jak już Cracovia (jej kibice) będą na naszym stadionie obrażali Legie to będzie OK ? Wyobrażasz sobie, że na stadionie jest 15000 grzecznych, białych kołnierzyków, a na 8 meczach z 10 rozgrywanych przez Legię leci z trybuny przyjezdnych siarczyste obrażanie naszej drużyny nie przekrzyczanej (bo niby kto ma to przekrzyczeć) przez naszych kibiców. Czy przestana chodzic na stadion w związku z wulgaryzmami ? A może (szczególnie ci przyjezdni, bardzo często kibice Legii inaczej) będą uśmiechali sie pod nosem, że ich największemu wrogowi na jego stadionie można jechać pełną parą ?
Wulgaryzm jest częścia widowiska płkarskiego (wszędzie, gdzie piłka wywołuje emocje zwiazane z przywiązaniem do barw klubowych). iti próbuje stworzyć ewenement na skale piłkarskiej Europy. Chce zapełnić stadion publicznością nie zaangażowaną uczuciowo w dany klub. I wyjdzie im to tak samo, jak wychodzi wszystko do czego sie nie dotkną w tym klubie.

(L)ebil
17-12-09, 13:09
oficjalnie, wszem i wobec stwierdzam - jeżeli nawet Błędowski stwierdzi,że Ziemia kręci się wokół Słońca to ja napiszę, że niech poczyta lepiej Ptolemeusza zanim palnie bzdurę :) nie widze mozliwości porozumienia na ŻADNEJ płaszczyźnie.

Przecież to zomowiec. On właśnie stwierdzi, że to Słońce zapala wokół Ziemi. I jak tylko spróbujesz mu wmawiać, że jest inaczej dostaniesz pała po grzbiecie, sprawdzą Cie na alkomacie, a następnie zakaz stadionowy. Też nie widze żadnej możliwości porozumienia sie ze smutnym (podobnie jak z jego poprzednikiem).

Mixel
17-12-09, 13:35
Ale jak już Cracovia (jej kibice) będą na naszym stadionie obrażali Legie to będzie OK ? Wyobrażasz sobie, że na stadionie jest 15000 grzecznych, białych kołnierzyków, a na 8 meczach z 10 rozgrywanych przez Legię leci z trybuny przyjezdnych siarczyste obrażanie naszej drużyny nie przekrzyczanej (bo niby kto ma to przekrzyczeć) przez naszych kibiców. Czy przestana chodzic na stadion w związku z wulgaryzmami ? A może (szczególnie ci przyjezdni, bardzo często kibice Legii inaczej) będą uśmiechali sie pod nosem, że ich największemu wrogowi na jego stadionie można jechać pełną parą ?
Wulgaryzm jest częścia widowiska płkarskiego (wszędzie, gdzie piłka wywołuje emocje zwiazane z przywiązaniem do barw klubowych). iti próbuje stworzyć ewenement na skale piłkarskiej Europy. Chce zapełnić stadion publicznością nie zaangażowaną uczuciowo w dany klub. I wyjdzie im to tak samo, jak wychodzi wszystko do czego sie nie dotkną w tym klubie.

No proszę, dowiadujemy się nowej rzeczy z tematu - przed czym uchronią "zwykłych" kibiców i innych pazi Wulgarne Bojówki Prawdziwych Kibiców (w skrócie WBPK). Proponuję stworzyć katalog dobrych uczynków WBPK. Należy zacząć od pozycji, która już dawno była wałkowana na parsimonach:
1. WBPK obronią "zwykłych" kibiców i pazi przed pobiciem przez Bojówki Innych Drużyn, Które Nie Mają Zgody z Legią (BIDKNMZzL);
pozycja druga to:
2. WBPK uchronią uszy "zwykłych" kibiców i pazi przed wulgaryzmami wykrzykiwanymi na nowym stadionie przez BIDKNMZzL.

Lebilu, może jeszcze coś podpowiesz?

(L)ebil
17-12-09, 17:30
2. WBPK uchronią uszy "zwykłych" kibiców i pazi przed wulgaryzmami wykrzykiwanymi na nowym stadionie przez BIDKNMZzL.

Lebilu, może jeszcze coś podpowiesz?[/QUOTE]

Nic nie muszę wymyślać (żeby podpowiadać). Ja pamietam czasy BEZ WULGARYZMÓW, z głosnym, 95 minutowym dopingiem, przez który nie był sie w stanie przebić jakikolwiek wulgaryzm pochodzący z sektora gości. A może mi sie sniło ? W takie trybuny wszedł do naszego klubu nasz obecny ,,inwestor" . I udało mu sie to spierd.......