Zobacz pełną wersję : avatar
Proste pytanie - czym sie różni zdjęcie od avatara? Zdjęcie jest tylko w profilu? Nie widze opcji dodania avatara, jedynie jego edycję.
pzdr!
Mam te same wnioski, co Ty eMeR. Czyli zdjęcie tylko w profilu, widoczne podczas odwiedzin, a avatar przy nicku przy postach.
Wygląda na razie, że opcja dodawania avatarów jest nieaktywna. Być może z braku bazy obrazkowej, co mnie wcale nie dziwi.
A Panowie Admini sobie avatary skołowali i już :P
słuchajcie - na tym forum avatar i zdjęcie w profilu to dwie różne rzeczy
po prostu to forum daje duże możliwości społecznościowe, których nie uruchamiamy
jeżeli chcecie mieć avatar przy nicku w postach to w panelu użytkownika w opcji "edytuj avatar" musicie dodać swój - u mnie działa
a że zdjęcie w profilu to co innego to teraz doskonale widać w liście użytkowników - dodałem tam nowe pola
Ni mam takiej możliwości. Jedyną opcją jest edycja. Zaloguj sie na mnie i zobaczysz :)
nie mam możliwości podglądu Twojego hasła, mogę go jedynie zmienić, ale nie będę tego robił
założę sobie nowego testowego usera z normalnymi uprawnieniami
Ni mam takiej możliwości. Jedyną opcją jest edycja. Zaloguj sie na mnie i zobaczysz :)
no rzeczywiście - w wolnej chwili pogrzebię i postaram się to poprawić
to pisałem ja - testowy
cześć testowy - witaj na naszym forum;
może pare słów o sobie?
ulubiony kolor? ulubiony lektor na Poloni1? ulubiona pozycja?
:D
już działa - możecie wrzucać swoje upragnione avatarki :D